Netflix'te izlenebilecek en iyi bağımsız filmler

Netflix, sinemalarda kaçırmış olabileceğiniz, mutlaka görülmesi gereken bir dizi bağımsız filmi yayınlamayı sürdürüyor. İşte hafta sonunuz için film önerileri...

Netflix'te izlenebilecek en iyi bağımsız filmler

Bazen gözden kaçan bağımsız filmler olabiliyor. IndieWire'ın, sinema izleyicileri tarafından büyük ölçüde fark edilmeyen ve bir şansı hak eden bağımsız filmleri listesinden 10 tanesini sizler için kaleme aldık.

1. Mr. Roosevelt (2017)

Noël Wells tarafından yazılan ve yönetilen "Mr. Roosevelt", ev fikrini yenilemesi gereken biri hakkında tatlı bir komedi. Wells, kedisine veda etmek için eve dönen ve eski erkek arkadaşı ve yeni kız arkadaşıyla birlikte kalırken geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Teksaslı bir komedyen olarak rol alıyor filmde.

2. Nobody Knows I'm Here (Kimse Bilmez Ben Buradayım-2020)

Gaspar Antillo'nun draması "Nobody Knows I'm Here", Netflix'in Şili'deki ilk orijinal uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. Başından geçenler yüzünden travma yaşayan eski bir çocuk şarkıcı, inzivaya çekilerek yarasını sarmaya çalışır. Derken bir kadın hayatına girer ve onu gerçekten dinler.

3. 6 Years (6 Yıl-2015)

Film, çeşitli duygusal kavgalar ve sadakatsizliklerin meydan okuduğu bir gelecekle uzlaşırken, 6. yıl dönümleriyle karşı karşıya kalan genç bir çifti takip ediyor.

4. To the Bone (Kemiklerine Kadar-2017)

Anoreksiya nervoza hastası 20 yaşındaki Ellen, sıra dışı bir doktorun yönetimindeki grup evinde kendini keşfedeceği üzücü -ve kimi zaman eğlenceli- bir yolculuğa çıkıyor.

5. Advantageous (Avantajlı-2015)

Film, teknolojinin insanların doğal dezavantajlarının üstesinden gelmelerine ve hayata yeniden başlamalarına olanak tanıdığı yakın bir gelecekte geçiyor. Bir kadın çok yaşlı olduğu için çalıştığı şirketten kovulduğunda, kariyerini kurtarmak ve ailesini desteklemek için bu prosedürü kendi başına uygulayıp uygulamamaya karar vermek zorundadır.

6. Blue Jay (2016)

Mark Duplass ve Sarah Paulson, doğal ve zahmetsiz hissettiren bir çift duygusal performansta rol alıyor. İki oyuncu, hayatlarının ilerleyen dönemlerinde karşılaşan eski lise aşıklarını canlandırıyor ve "Gün Batımından Önce" tarzı bir yürüyüş ve konuşma başlatıyor ve bu da öz-yansıtmayla dolu bir güne yol açıyor. Mütevazı bir ortamda mütevazı bir hikaye.

7. Catfight (Saç Saça Baş Başa-2016)

Üniversitede pek anlaşamayan ve umdukları yaşamı bulamayan iki arkadaş, yıllar sonra karşılaşır ve öfkelerinin dozunu artırarak kanlı kavgalara geçiş yaparlar. Onur Tukel, dost film formülünü tersine çevirirken, her darbe endişe verici bir çatırtı ile iniyor!

8. Other People (Diğer İnsanlar-2016)

Hikaye, yakın zamanda erkek arkadaşından ayrılan ve kanser teşhisi konduktan sonra annesine bakmak için eve dönen mücadele eden bir komedi yazarı olan David'i takip ediyor. Döndüğünde kendini çocukluk evinde bir yabancı gibi hisseder...

9. The Fundamentals of Caring (Kayıp Şeylerin Bakım Kılavuzu-2016)

Kas distrofisi olan huysuz bir gençle eskiden yazar olan bakıcısının olağanüstü manzaralar görmek ve macera yaşamak için çıktıkları yolculuk, onları birbirine bağlar. Film, bağımsız yolculuk filmi kanonuna mükemmel bir ek!

10. Outside In (2017)

Hikaye, belirsiz suçlamalarla 20 yıl hapsedildikten sonra Washington'daki hapishaneden serbest bırakılan Chris'e (Duplass) odaklanıyor. 40 yaşındadır ve tanıdığı tek topluluğa yabancıdır, ancak sessiz küçük kasabada parlak bir ışık bulur: Yıllar boyunca iletişim halinde olduğu eski lise öğretmeni Carol...

85. yaş gününü kutlayan Jack Nicholson'ın en iyi filmleri ve unutulmaz rolleri

Bu hafta yayınlanacak en iyi 7 dizi

Jeff Bridges'li "The Old Man" (Yaşlı Adam) dizisi 17 Haziran'da ekranlara geliyor

  • bağımsız filmler
  • film önerileri
  • komedi filmleri
  • Netflix filmleri
  • dram filmleri
  • gerilim filmleri
Tüm Sinema haberleri için tıklayın