Netflix'in 'Halftime' belgeseli Jennifer Lopez'in hayatını anlatacak

Netflix'in Jennifer Lopez belgeseli 'Halftime'dan altyazılı fragman yayınlandı! 2020 Super Bowl şovuna odaklanan belgesel, Jennifer Lopez'in tüm yanlarını göz önüne serecek.

Netflix'in 'Halftime' belgeseli Jennifer Lopez'in hayatını anlatacak

Netflix'in Jennifer Lopez belgeseli "Halftime", ünlü yıldızın 2020 yılındaki Super Bowl devre arası şovuna odaklanıyor. Lopez'in bu şovdaki üstün performansına giden yolda verdiği emeğe, çalışmalarına, kan, ter ve gözyaşlarına odaklanan belgesel 14 Haziran'da izleyicilerle buluşacak.

"Halftime" ayırca, Lopez'in kariyerinin ikinci yarısı olarak gördüğü kısmı da ele alacak. Yayınlanan fragmanda, pop müziğin efsane isimlerinden biri olan "JLo" için hayatın nasıl olduğuna dair bir izlenim ediniyoruz.

Fragman, Jennifer Lopez'in hayallerini gerçekleştirmek için yıllar boyunca yaptığı çalışmaları ortaya koyuyor. Film, Lopez'in sadece bugün olduğu kadına ve sanatçıya değinmekle kalmayacak, aynı zamanda onun ilişki durumu, kilosu ve vücudu hakkında medya tarafından zorbalığa uğradığı geçmişine de değinecek.

Britney Spears ve Janet Jackson da dahil olmak üzere, geç de olsa özürlerini alan birçok kadın gibi, "Halftime" da Lopez'e, yanlış şeylere odaklanan bir dünyada hayal kırıklıklarını ve öfkesini paylaşma şansı verecek.

Pek çok kişi Lopez'i müzik kariyerinden tanıyor olsa da, aslında onu yıldızlığa götüren Selena'daki sevilen pop süperstarı Selena Quintanilla rolüydü. Oyunculuk yeteneği ile bütünleşecek muhteşem bir ses, çok geçmeden Jennifer Lopez'e bugünkü şöhretinin kapılarını açtı.

George Miller'ın İstanbul'da geçen ve Cannes'da ayakta alkışlanan filmi "Three Thousand Years of Longing"den ilk fragman geldi

Dünya mitleri, destanlar, intikam hikayeleri... "The Northman"i beğendiyseniz izlemeniz gereken 3 film

  • Netflix
  • yeni belgesel
  • Jennifer Lopezin hayatı
  • Halftime 2022
  • müzik ve sinema
Tüm Sinema haberleri için tıklayın