Mini dizi 'Erşan Kuneri'nin yayın tarihi açıklandı

Dijital yayın platformu Netflix Türkiye, Cem Yılmaz'ın uzun zamandır gündemde olan Erşan Kuneri dizisi için tarih verdi. Platform, merakla beklenen dizinin yayın tarihini duyurdu.

Mini dizi 'Erşan Kuneri'nin yayın tarihi açıklandı

Cem Yılmaz, yeni projesi "Erşan Kuneri" ile geliyor! Geçtiğimiz aylarda çekimleri tamamlanan dizinin post prodüksiyon süreci de bitti ve Netflix, dizinin prömiyer tarihini açıkladı.

Erşan Kuneri dizisinin konusu ise şöyle: 70'ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçer.

Dizi, 8 bölümden oluşuyor. Cem Yılmaz'ın söylediklerine göre Erşan Kuneri dizisinde 150 ekip üyesi çalıştı. Dizi toplamda 6 saat sürecek. Netflix, duyuruyu "Medarı iftiharımız Kuneri Film artık bizimle. #ErşanKuneri 13 Mayıs'ta sadece Netflix'te oynuyor" sözleriyle yaptı ve Kuneri'nin mektubunun olduğu görsellerle destekledi.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak yer alıyor.

Buz Devri'nin sakar sincabı Scrat sonunda meşe palamuduna kavuştu

David Cronenberg'in korku filmi "Crimes of the Future"dan (Geleceğin Suçları) ilk fragman geldi

Tüm Sinema haberleri için tıklayın