Meg Ryan sonunda romantik komedi türüne geri dönüyor

'When Harry Met Sally', 'You've Got Mail' ve 'Sleepless in Seattle' filmlerindeki rolleriyle gönüllere taht kuran sempatik oyuncu Meg Ryan, 'What Happens Later' adlı yeni bir romantik komedi ile sinemalara dönüyor.

Meg Ryan sonunda romantik komedi türüne geri dönüyor

Ünlü yıldız Meg Ryan, romantik komedinin "gelişmiş ve nostaljik" bir uyarlaması olan "What Happens Later"da hem başrol oynayacak hem de filmin yönetmen koltuğuna oturacak.

2015'te savaş draması "Ithaca" ile yönetmenliğe adım attıktan sonra, sinemaya uzun bir ara veren Meg Ryan yeniden sahalara dönüyor. Üstelik hayranlarının onu görmeyi en sevdiği türde, bir romantik komedide izleyici karşısına çıkacak!"What Happens Next" adlı filmin yönetmenliğiini üstlenecek olan Meg Ryan, aynı zamanda "X-Files" dizisinin yıldızı David Duchovny ile başrolü paylaşacak.

"What Happens Next", ayrıldıktan on yıllar sonra tesadüfen karşılaşan bir çifti merkezine alıyor. Bir gece hava muhalefeti nedeniyle havaalanında mahsur kalan eski sevgililer Willa (Ryan) ve Bill (Duchovny) eğer hayatlarına birlikte devam etselerdi ilişkilerinin ne olabileceğini gözden geçirirler. Willa, hala inatçı ve bağımsız bir ruhtur. Yakın zamanda ayrılan Bill ise hayatını, ayrı yaşadığı karısı ve kızıyla olan ilişkilerini yeniden değerlendirmektedir. İkisinin de tek istediği eve dönmektir. İlk başta isteksizce bir araya gelirler, ancak gece boyunca geçmişlerini ve olabilecekleri birlikte ziyaret ederler....

Filmin senaryosu, ünlü oyun yazarı Steven Dietz tarafından yazılan "Shooting Star" adlı tiyatro oyunundan uyarlandı. Senaryoyu Meg Ryan ve oyun yazarı Kirk Lynn birlikte kaleme aldılar. Filmin 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

Göçmen, mülteci, sığınmacı... İnsanı anlatan 5 güçlü film

"The Staircase" (Merdiven): İnsanın bilinmezliği hakkında parlak bir mini dizi

  • Meg Ryan
  • David Duchovny
  • romantik komedi
  • What Happens Later film
Tüm Sinema haberleri için tıklayın