Karanlık bir Pinokyo hikayesi! Guillermo del Toro'nun 'Pinocchio' filminden ilk fragman

Netflix, Oscar'lı yönetmen Guillermo del Toro'nun sıradaki filmi 'Pinocchio'dan ilk fragmanı paylaştı. Filmin 2022'nin sonlarında yayınlanması planlanıyor. Guillermo del Toro, stop motion olarak çektiği müzikal filmde, İtalyan yazar Carlo Collodi'nin tahta bir kukladan gerçek çocuğa dönüşmesini anlattığı klasik öyküsünü yeniden, farklı bir bakış açısıyla ele alıyor.

Karanlık bir Pinokyo hikayesi! Guillermo del Toro'nun 'Pinocchio' filminden ilk fragman

Guillermo del Toro'nun Stop Motion "Pinocchio" Filminden fragman yayınlandı. Guillermo del Toro, verdiği röportajlarda bunun karanlık bir Pinokyo hikayesi olacağının altını çizmişti. Fragmanda da Ewan McGregor tarafından seslendirilen "Cricket" karakterinin "Bildiğini sandığın bir hikaye ama bilmiyorsun... Pek sayılmaz." dediği duyuluyor.

Guillermo del Toro'nun Mark Gustafson ile birlikte yönettiği filmin seslendirme kadrosunda; Ewan McGregor'un yanı sıra David Bradley, Gregory Mann, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz ve Tilda Swinton gibi yıldız isimler yer alıyor.

  • pinocchio
  • Guillermo del Toro
  • pinokyo filmi
Tüm Sinema haberleri için tıklayın