HBO 'Westworld'ün 4. sezon fragmanını yayınladı ve prömiyer tarihini açıkladı

HBO, bilim kurgu dizisinin bir sonraki bölümünün görüntülerini ortaya koyan “Westworld”ün 4. sezonu için ilk fragmanı yayınladı.

HBO 'Westworld'ün 4. sezon fragmanını yayınladı ve prömiyer tarihini açıkladı

"Westworld"ün 4. sezonun fragman geldi. "Dünyadaki bilinçli yaşamın kaderi hakkında karanlık bir macera" olarak tanımlanan yeni sezon, Haziran'da prömiyer yapacak.

"Westworld" hayranlarını heyecanladıran haber geldi! Yayınlanan teaser, Lou Reed'in "Mükemmel Gün"ünün ritmine açılıyor, belki de ironik bir şekilde varoluşsal olarak meydan okuyan androidler için pek de mükemmel olmayan bir çileyi ima ediyor. Fragman, Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul ve Angela Sarafyan'ın canlandırdığı karakterlerin önümüzdeki sezonda hangi karakterleri canlandıracağına dair kısa bir bakış sunuyor.

Teaserda diyalog yok, bunun yerine New York şehrinin distopik bir versiyonunu, duman salan mekanizmaları, sokaklarda vals yapan insanları ve sinekleri betimleyen bir dizi tipik eğik, baş döndürücü bilim kurgu görüntüsü olarak ortaya çıkıyor. HBO, önümüzdeki sezonu "dünyadaki bilinçli yaşamın kaderi hakkında karanlık bir macera" olarak tanımlıyor.

"Westworld" en son HBO'da 2 yıldan uzun bir süre önce görüldü ve 3. sezonunu Mayıs 2020'de tamamladı. "Westworld"ün 8 bölümlük sezonunun ilk bölümü 26 Haziran'da HBO ve HBO Max'te yayınlanacak.

Göçmen, mülteci, sığınmacı... İnsanı anlatan 5 güçlü film

Savaşın dehşetini ve yıkıcı etkilerini anlatan en iyi 10 film

  • Westworld dizisi
  • Westworld 4 sezon
  • HBO dizisi
  • bilim kurgu dizisi
  • macera dizisi
Tüm Sinema haberleri için tıklayın