'Açlık Oyunları: Ötücü Kuşların ve Yılanların Şarkısı' filmi ile ilgili tüm detaylar

Uzun zamandır beklenen 'Açlık Oyunları' prequel filmi sinemalara yönelirken, filme dair yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. İşte, 'Açlık Oyunları: Ötücü Kuşların ve Yılanların Şarkısı' filmi ile ilgili bilmeniz gereken her şey.

'Açlık Oyunları: Ötücü Kuşların ve Yılanların Şarkısı' filmi ile ilgili tüm detaylar

Suzanne Collins'in "Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" (Açlık Oyunları: Ötücü Kuşların ve Yılanların Şarkısı) adlı romanından uyarlanan film, serinin başlangıç hikayesini anlatacak.

Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth ve Josh Hutcherson, gençlik haraçlarından oluşan kıyamet sonrası ölüm kalım turnuvasının temelindeki aşk üçgeni olarak ün kazandılar. Yönetmen Francis Lawrence, "The Ballad of Songbirds and Snakes"i yönetmek için seriye geri dönüyor. Senaryoyu senarist Michael Lesslie yazıyor. Orijinal filmlerde Donald Sutherland tarafından canlandırılan Panem Başkanı Coriolanus Snow'un başlangıç hikayesi de, genç Coriolanus'u canlandıran Tom Blyth ile ortaya çıkıyor. Rachel Zegler başrolde...

Josh Andrés Rivera, Coriolanus'un arkadaşı Sejanus Plinth'i canlandıracak. "Euphoria"nın çıkış yapan yıldızı Hunter Schafer, Coriolanus'un bir Capitol stilisti olan kuzeni ve sırdaşı Tigris olarak rol aldı. Eugenie Bondurant, orijinal seride Dicle'yi canlandırdı ve "Ötücü Kuşların ve Yılanların Şarkısı", Dicle'nin Coriolanus ile olan ailesel bağlantısını ortaya çıkardı. Viola Davis'in ekibe katılacağı söyleniyor ancak henüz bir oyuncu seçimi duyurusu yapılmadı.

"The Ballad of Songbirds and Snakes" 10. yıllık Açlık Oyunları sırasında geçiyor. 18 yaşındaki Coriolanus Snow (Tom Blyth), Rachel Zegler tarafından oynanan 12. Bölge haraç Lucy Gray Baird'e akıl hocalığı yapmak üzere seçildi. Resmi bir özete göre; Coriolanus, savaş sonrası Capitol'de gözden düşen, bir zamanlar gururlu bir aile olan solan soyu için son umut!

"Ancak, Lucy Gray, hasat töreni sırasında meydan okurcasına şarkı söyleyerek Panem'in tüm dikkatini çekince, Snow, durumu onların lehine çevirebileceğini düşünüyor. Şovmenlik içgüdülerini ve yeni keşfedilen siyasi anlayışlarını birleştiren Snow ve Lucy'nin hayatta kalmak için zamana karşı yarışı, sonunda kimin ötücü kuş kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracak."

Haziran 2022'de karla kaplı dalları, buzlu yılanları ve altın ötücü kuşları gösteren film için bir teaser yayınlandı. Filmin 17 Kasım 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

"Both Sides of the Blade" (Fire-Bıçağın Her İki Yüzü) filminden fragman geldi

Delimsirek ve unutulmaz bir Müjde Ar performansı: Teyzem

"Elvis" 30 milyon, "The Black Phone" (Siyah Telefon) 15 milyon doları hedefliyor

  • The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
  • Açlık Oyunları
  • Ötücü Kuşların ve Yılanların Şarkısı
  • yeni film 2023
Tüm Sinema haberleri için tıklayın