Toyota'dan binek konforlu ticari

Toyota hafif ticaride ‘garantili' büyüyecek. Hafif ticari araç pazarına PROACE CITY ile giren Toyota Türkiye, verdiği 5 yıl/150 bin kilometre garantiyle iddiasını yükseltiyor. Binek ve ticari versiyonları bulunan yeni modelin satış fiyatı 119.500 TL'den başlıyor.

Toyota'dan binek konforlu ticari

SÜMER DEMİRCİLER

Türkiye binek otomobil pazarının güçlü oyuncusu Toyota, uzun süredir ticari araçlar konusunda ürün gamındaki eksikliği hissediyordu. Pick-up modeli Hilux dışında bu sınıfta modeli olmayan Toyota Türkiye, yeni modeli PROACE CITY ile yeni bir sayfa açıyor. Ticari araçta da 5 yıl/150 bin km ve ücretsiz yol yardımı hizmetlerini devreye sokan marka, bu sınıftaki iddiasını da yükseltmeyi palanlıyor.

5 BİNDEN FAZLA SATIŞ

Bu yıl toplam hafif ticari araç pazarının 200 bin adetli seviyelere ulaşmasını beklediklerinin altını çizen Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt, "Toyota olarak PROACE CITY'nin üst versiyonları da dahil olmak üzere çok rekabetçi bir fiyatla hafif ticari araç segmentinde iddiamızı ortaya koyacağız. Binek ve ticari kullanıma uygun modelimizle bu yıl pazardan yüzde 4,5-5 pay alarak 5 bin-5.500 adetlik satış hedefliyoruz. Ayrıca, Toyota olarak 2021 yılında toplam 60 bin adetlik bir satış hedefimiz bulunuyor. PROACE CITY, toplam satışlarımızın yüzde 8'ini karşılayacak. Eğer ek adetler de alabilirsek satış adetleri ve bu oran yukarıya çıkacaktır" açıklaması yaptı.

EN YÜKSEK GARANTİ

PROACE CITY'nin ürün gamına katılmasıyla birlikte müşterilere üstün hizmet sağlayacak yeni "Toyota Professional" marka stratejisini de tüm yetkili satıcılarda devreye alacaklarını da açıklayan Bozkurt, " Bizim için yeni modelimiz bir ticariden daha fazlası anlamına geliyor.

DONANIM ZENGİNİ

Diğer tüm Toyota modellerinde olduğu gibi segmentinde tek olarak 5 yıl 150 bin kilometre garanti kapsamında olması markamızı ve PROACE CITY'yi farklı kılıyor. Bununla birlikte 2 yıl 7/24 yol yardımı hizmeti de sağlıyoruz" diye konuştu.

Türkiye'de Dream, Flame X-Pack ve Passion X-Pack olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle satışa sunulan PROACE CITY, tüm versiyonlarında zengin donanımlarla öne çıkıyor. 8 inç dokunmatik multimedya ekranı, yokuş kalkış desteği, hız sabitleyici gibi özelliklerin standart olarak sunulduğu araçta, bagaj kapısında yukarıya açılan cam kapak, elektronik park freni, akıllı giriş ve çalıştırma sistemi, 180 derece geri görüş kamerası, cam tavan gibi özellikler de bulunuyor.

199 BİN 500 TL'DEN BAŞLIYOR

Binek ve ticari kullanıma uygun versiyonlara sahip yeni model 100 ve 130 beygir gücünde, 1.5 lt hacimli dizel motorlarla satın alınabiliyor. 100 km'deki ortalama tüketim değeri 4.2 lt olarak açıklanan tutumlu motorların bakım aralıkları 1 yıl veya 15 bin km olarak belirlendi. Yeni modelde 5 ileri manuel şanzıman dışında 8 ileri otomatik şanzıman da tercih edilebiliyor. Tanıtıma özel 199 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar, en üst motor ve donanım seviyesinde 254 bin 900 TL 'ye kadar yükseliyor.

  • binek otomobil
  • otomobil pazarı
  • toyota
  • araç
  • dizel motor
Tüm Otomobil haberleri için tıklayın