Rüyada kız bebek itibara, erkek bebek müjdeye işaret

Rüya tabirleri sabah uyanınca birçok kişinin baktığı ilk şey oluyor. Çünkü bazı rüyaların etkisinden çıkmak oldukça zor. Rüyada bebek görmenin farklı anlamlarını bir araya getirdik. Rüyada kız bebek görmek itibara işaret çekerken, rüyada erkek bebek görmek müjdeye yorulur. İşte rüya tabirlerinde rüyada bebek görmenin farklı anlamları...

Rüyada kız bebek itibara, erkek bebek müjdeye işaret

Rüyada bebek görmenin birden fazla anlamı var. Rüya tabirleri bazen hayata dair ipucu veriyor. Rüyada kız bebek görmek ya da erkek bebek görmek güzel anlamlara geliyor. Tabii bu durum rüyada bebeği gördüğünüz hâle göre de değişir.

Rüyada yeni doğmuş bebek görmek; neşe, sevinç ve umut anlamına gelir. Rüya güzel giyimli sevimli bebek sıkıntıların biteceğine işarettir. İşte rüyada bebek görmenin farklı rüya tabirleri...

RÜYADA KIZ BEBEK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kız bebek görmek; hayırlı ve bereketli işlere girişmek anlamı taşır. Rüya da görülen kız bebek aynı zamanda rüya sahibinin çevresinden büyük bir itibara layık olması anlamındadır. İşlerin kötü gittiği bir dönemde görülen bu rüya zor günlerin yerini refaha bırakacağına yorulur. Hamile bir kadının rüyasında kız bebek görmesi, evladının erkek olacağına işaret eder.

RÜYADA ERKEK BEBEK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada erkek bebek görmek; kız bebeğin yorumundan çok da farklı değildir. Rüyada erkek bebek gören kimse için bu rüya; müjdeye, iyi habere, işlerin yolunda gitmesine, sevince, mutluluğa, servete ve baht açıklığına işaret eder. Erkek bebek; müjdeli haberin yanında devlet, servet, saadettir. Kız bebeğin tersine rüyasında erkek bebek gören hamile kadının çocuğu kız olur.

RÜYADA CAMİ AVLUSUNA BIRAKILMIŞ BEBEK GÖRMEK

Bu rüyayı gören kişi yakın zamanda bir mirasa erişir. Rüyada terk edilmiş bebek görmek; borçların ödenmesine, sıkıntıların atlatılmasına, haneye gelecek hayırlı mala, rızka işarettir.

Rüyada beşikte bebeği salladığını gören kişi; işsizse yeni ve hayırlı bir işe girer. Yeni sevinçler ve güzellikler yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibi iş sahibiyse bereketli, başarılı sonuçlanacak işlere kalkışır.

RÜYADA DİLE GELEN VE KONUŞAN BİR BEBEK GÖRMEK

İlk başta korkutucu gelse de anlamı çok halistir. Rüyada konuşan bebek gören kimse için mutlulukla dolu bir ahiret yaşamı vardır.

RÜYADA BEBEK EMZİRMEK

Diğer tabirlerin tersine bebeğe süt vermek uyarı mahiyetli bir rüyadır. Rüyada bebek emzirmek savunmasız olan rüya sahibini yakınından ya da uzağından gelecek kötülükler için uyarır. Bu rüyayı gören kişi dikkatli olmalı ve temkinli davranmalıdır.

RÜYADA BEBEK DOĞURMAK

Güzel günlerin yakın olduğuna ve hayırlı gelir kapılarına işaret eder. Rüyada doğum ve bir bebek görmek, maddi durumu iyi olanların dara düşeceğine; kötü olanların ise refaha ereceğine işaretken; doğuma şahit olduğunu gören erkek kişi için eşiyle arasında çıkacak sıkıntıya yorumlanır.

RÜYADA TEMİZ VE KİRLİ BEBEK GÖRMEK

Rüyanızda kirli bir bebek görmek, beklemeyen bir yerden ele geçen paraya yorulurken; temiz bebek görmek, gönül ilişkilerinde dostluk, arkadaşlık, kurmaya işaret eder.

RÜYADA GÜZEL VE ÇİRKİN BEBEK GÖRMEK

Rüyada çirkin, cılız ve hastalıklı bebek görmek, can sıkıcı haberlere yorulurken; mutlu ve güzel bebek, sevinçli haberdir.

RÜYADA BEBEK SEVMEK, ÖPMEK

Rüyada bir bebeği kucağına alarak seven kimse için hayır ve menfaattir. Rüyada gülen, mutlu olan bir bebek görmek ve onunla vakit geçirmek; sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza ve rahat bir döneme gireceğinize işarettir. Aynı zamanda mutlu bebekle vakit geçiriyorsanız, bu dostlarınızla geçireceğiniz güzel vakitlere yorumlanır.

RÜYADA AĞLAYAN BEBEK GÖRMEK

Bu rüyayı gören kişi işlediği bir günahtan dolayı pişmanlık duyar ve affını talep eder. Eğer rüyanızda onu susturmaya çalıştıysanız, bu rüya, işle ilgili çeşitli gelişmelerin olacağına ve bu gelişmeler adına çaba sarf edeceğinize işaret eder.

RÜYADA ÖLÜ BEBEK GÖRMEK

Kişi için korkutucu olan bu rüyanın mahiyeti de aynı doğrultuda uyarıdır. Bu rüyayı gören kişi için sevilen bir eşya, yakın vb. kayıplar yaşanabilir.

Her gün bir kâse yoğurt yiyin! Halsizliği önlüyor

Farklı kahvaltılık tarifi: Fransız tostu

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın