LGS'den önce kahvaltı nasıl olmalı? İşte sınav kahvaltısının püf noktaları

2022 LGS sınavına hazırlananlar için sınav sabahı kahvaltıda olması gerekenleri derledik. LGS'ye girmeden mutlaka kahvaltı yapılması gerektiğini belirten uzmanlar, kahvaltıda besleyici gıdaları öneriyor. İşte doğru sınav kahvaltısı önerileri…

LGS'den önce kahvaltı nasıl olmalı" İşte sınav kahvaltısının püf noktaları

2022 LGS heyecanı başladı. Çocuğu sınava hazırlanan aileler sınav sabahı olması gereken kahvaltıyı merak ediyor. Peki, LGS'den önce kahvaltı nasıl olmalı?

LGS'YE GİRMEDEN KAHVALTI İÇİN ÖNERİLER

Birçok anne baba sınavdan önceki kahvaltıyı abartır ve sanki bir daha yemeyecekmişçesine baskı yaparak çocuklarını zorlar. Fakat tüm bunlar başarıdan çok strese neden oluyor. İşte sınavdan önce kahvaltı önerileri...

Kahvaltınızda tam tahıllı ekmek, süt, peynir veya yumurta, taze sebze ve meyveler, pekmez, reçel veya bal gibi yiyecekler ya da ya da yoğurt, süt, yulaf, keten tohumu, taze veya kuru meyvelerden oluşan besleyici gıdaları tercih edin.

Kahvaltıda uyarıcı etkiye sahip çay kahve yerine; taze sıkılmış meyve suları, mate çayı, zencefil, karanfil, kabuk tarçın ve limon dilimi çayları içilebilir.

Kişilik testi! Resimde ilk ne gördüğünüz hafızanızı nasıl kullandığınızı söylüyor

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın