Kimler için 2. şans zamanı? 9 Kasım 2021 burç yorumları

9 Kasım 2021 burç yorumları maddi ve manevi burç yorumları merak ediliyor. Günlük burç yorumları hayata dair bilinmeyenleri ortaya çıkarıyor. 9 Kasım Salı günü aşk bekleyen Boğalar mutlu olabilir, Kova burcu sürpriz bir haber alabilir. İşte 9 Kasım burç yorumları...

Kimler için 2. şans zamanı" 9 Kasım 2021 burç yorumları

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

9 Kasım Salı burç yorumları bilinmeyen konulara ışık tutuyor. Astrolog Özlem Recep günlük burç yorumlarını aşk, sağlık ve para konularında ele aldı. 9 Kasım Salı günü aşk bekleyen Boğalar mutlu olabilir, Kova burcu sürpriz bir haber alabilir. Balıkların ise kazalara dikkat etmesi gerekiyor.

KOÇ BURCU (21 MART- 20 NİSAN)

Bugün iş yerinizdeki bazı projelerinizin alt yapılarını oluşturmak için maddi anlamda harcamalar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda değer verdiğiniz dostlarınızla paylaştığınız sırlara çok dikkat edin, bazı kişilerin gerçek yüzlerini keşfedeceksiniz.

BOĞA BURCU (21 NİSAN- 20 MAYIS)

Bugün kendinizi adeta yenilenmiş ve büyütmek istediğiniz hayallerinizi gerçekleştirmek için gökyüzünden destek alacaksınız. Aşk bekleyen Boğa burçları kadersel karşılaşmalara ve haberleşmelere oldukça açıksınız. Karşılaştığınız zorluklar her neyse biraz sabır. Zorlukların içinden yükselişe çıkacaksınız.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS- 20 HAZİRAN)

Hayatınızın merkezi haline gelmek üzere olan iş konuları bugün itibarıyla netlik kazanmaya başlamak üzere. Eski düşmandan dost olmaz dikkatli olmalısınız. Ummadığınız kişiler ile yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Kazalara oldukça açıksınız, dikkatinizi toplamalısınız.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ)

Taşınma planları yapmak istiyor ancak net bir karar veremiyorsanız, bugün itibariyle belki de şartlar sizin taşınmanıza sebep oluşturabilir. Bugün aracınızla hız yapmamaya, seyahat yapıyorsanız sağlıkla ilgili önlemleri alarak seyahat etmelisiniz.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ- 22 AĞUSTOS)

Parasal konularla ilgili yaşanacak gelişmelerin bugün zemini atılıyor. Çevrenizde dost gibi görünen pek çok düşmana rağmen arkanıza bakmadan ilerlemelisiniz. Pek çok strese rağmen, sevdiğiniz kişinin size değer veren yanı ile pek çok şeyden mutlu olmak elinizde

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS- 22 EYLÜL)

Bugün planlanmış projelerinizin sıkıntı yaşaması muhtemel. Karşılaştığınız konular karşısında panik olmamalı ve ilerleyen günlerde yeni gelecek iş anlaşmalarına odaklanmalısınız. Eski beraberliklerinizden haber alabilir, vakti zamanında kalbinizi kıran kişiye karşı ki bu eşiniz de olabilir duvar örmüş olabilirsiniz. Belki de ikinci şans vaktidir, zaman her şeyi gösterecektir.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL- 22 EKİM)

Bugün iş değişikliği yapmak, mevcut iş yerinizde önemli bir tazminat almak için önemli bir gün. Gergin olan iç dünyanız beraberliğinize veya ailenizin içerisinde önemli sorunlara sebep oluyor olabilir. Sağlık sıkıntısı yaşayan Terazi burçları önümüzdeki günlerde sıkıntıları artabilir, şimdiden kontrollerini yaptırmalılar.

AKREP BURCU (24 EKİM- 21 KASIM)

Aşk hayatınızla ilgili yeni bir sürecin içerisine girmek üzeresiniz. Evlilik planları için acele etmek istemiyor olabilir veya maddi anlamdaki şartların oturmasını bekliyor olabilirsiniz. Geleceğe dair hayallerinizi birlikte inşa etmek için sevdiğiniz kişiye açık yürekli olmak pek çok şeyi değiştirecektir.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Önemli bir projenin zeminini hazırladığınız günlerden geçiyor olabilirsiniz. Tüm süreçlerin hukuki koşullara uygun olup olmadığını iyi araştırmalısınız. Maddi anlamda gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)

Bugün beraberliğinizde netlik kazanması gereken konuların altını çizebilir. Birlikte plan yapabilirsiniz. Ailenizin kökeninde yaşadığınız problemleri içsel anlamda sıkıntı yapsanız da beraberliğinize kenetlenmek ruhunuza iyi gelecek.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Bugün yakın çevrenizdeki bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırmak isteyebilirsiniz. Kimilerinin gerçek yüzünü fark edeceksiniz. Beraberliğinizdeki önemli sorunları başkaları ile paylaşmak, enerjinizi bozmanıza sebep olabilir dikkat etmelisiniz. Sürpriz haberlere açık bir gün.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün kazalara oldukça açıksınız, dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz kişi, hayaller ve gerçekler arasında kalan pek çok konu bugün itibarıyla netlik kazanmaya başlayacak. Evinizi taşımak istiyorsanız önümüzdeki günlerde daha şanslı etkiler sizinle birlikte olacak, acele etmeyin.

Verimli çalışmanın 3 altın kuralı

Kadınların en sevdiği 3 iltifat

Fahriye Evcen'in en iyi 5 sonbahar kombini

Hafif tatlı arayanların kurtarıcısı magnolia tarifi

İlişkilerde alçak gönüllü 3 burç

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın