Karşınızdakini ilk görüşmede etkilemenizi sağlayacak 3 altın kural!

Özel hayatta ve profesyonel hayatta ilk intiba hep önem taşımaktadır. Karşınızdakini ilk görüşmede etkilemenizi sağlayacak 3 altın kuralı sizler için derledik. İşte her alanda işinize yarayacak özel tüyolar...

Karşınızdakini ilk görüşmede etkilemenizi sağlayacak 3 altın kural!

İster iş ister aşk hayatımızda ilk intiba hayati önem taşıyor. Pek çok iş görüşmesinde verilen yanlış taktikler kariyerimizi etkiliyor. Peki ilk görüşte bizi aranılan kan imajını giydirecek tavırlar neler? İşte sizin için hazırladığımız ilk görüşmede muhatabımızı etkileyecek üç altın kural...

1-) KENDİNİ SEV

Karşındaki insanın seni değerli biri olarak görmesinin ilk kuralı senin kendini değerli görmendir. Tüm kusurlarınla birlikte kendi sevmen ve değerli görmen muhatabının seni sevmesini kolaylaştıracaktır. Bu duygu sana özgüven katacaktır. Güzellik ve çirkinlik görecelidir. Tüm mevzu senin kendini nasıl gördüğünle alakalıdır.

2-) MÜTEVAZİ OL

İçi boş başakların boyunları oldukça diktir. Mütevazi duruş aynı zamanda bilgeliktir. Kibirli insanlar muhataplarıyla aralarına görünmez soğuk duvarlar örerler. Sıcakkanlı ve tevazu sahibi olmak her zaman için karşındaki insanla bağ kurmaya hazır olmak demektir.

3-) SOĞUKKANLI OL

Hayatta her şey insan için. Bundan dolayı aşırı heyecanlı ve tepkisellik olayları idare etme noktasında ayak bağı olacaktır. Objektif bakış açısının ve soğukkanlı duruşun özellikle iş görüşmelerinde katkısı olacaktır.

  • karşındakini etkileme sanatı
  • ilk bakışta etkileme
  • karşı tarafı nasıl etkilerim
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın