Film galasında kırmızı halıda şıklık yarışı

İngiltere'de 'House of Gucci' filminin galasında kırmızı halı kıyafetleri galaya damga vurdu. Özellikle Lübnan asıllı Meksikalı oyuncu Salma Hayek, Fransız oyuncu Camille Cottin ve Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın kıyafet seçimleri dikkat çekti.

Film galasında kırmızı halıda şıklık yarışı

AA

İngiltere'de film galasında Lübnan asıllı Meksikalı oyuncu Salma Hayek, Fransız oyuncu Camille Cottin ve Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın giyindiği kıyafetler çok konuşuldu.

AA'da yer alan habere göre Londra'da, 'House of Gucci' filminin galası gerçekleştirildi. İşte kırmızı halının şıkları...

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 'House of Gucci' filminin galası gerçekleştirildi. Etkinliğe Amerikalı şarkıcı Lady Gaga da katıldı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 'House of Gucci' filminin galası gerçekleştirildi. Etkinliğe Amerikalı oyuncu Jared Leto da katıldı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 'House of Gucci' filminin galası gerçekleştirildi. Etkinliğe İngiliz oyuncu Jeremy Irons da katıldı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 'House of Gucci' filminin galası gerçekleştirildi. Etkinliğe Fransız oyuncu Camille Cottin de katıldı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da, 'House of Gucci' filminin galası gerçekleştirildi. Etkinliğe, yazar Sara Gay Forden da katıldı.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın