Evliliğe en yakın 3 erkek burcu

Evlilik için birçok kişinin kafası karışık olur. O kişiye karar vermek bazı burçlar için kolay olsa da bazıları için zor olur. Peki, hangi burcun erkekleri evliliğe daha yatkın? Yengeç, koç ve kova burcu evliliğe en yakın burçlar arasında yer alıyor.

Evliliğe en yakın 3 erkek burcu

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Evlilik düşüneneler partnerlerinin burcunu araştırıyor. Peki, evliliğe hangi burçlar daha yakın, kimler aile kurduğunda daha mutlu?

Herkes dürüst bir evlilik hayatı ister. Fakat her karakter partnerine kendi yaşadığı hayatı sunmak ister. Evliliğe en yakın burçları bir araya getirdik. Koruma içgüdüsünün en çok olduğu burçtan ikinci şansa açık olan burçlara kadar tüm detayları anlattık. İşte evliliğe en yakın 3 erkek burcu...

EVLİLİĞE YATKIN BURÇLAR

Evlilik arifesinde olanlar ya da bir türlü aradığını bulamayanlar için burçlarda evlilik konusunu kaleme aldık. Evliliğe en yakın olan burçların özellikleri...

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ

İlişkilerde düzeni seven Yengeç erkeği, aile kurmayı önemser. Evliliği çok önemsediklerinde problemleri ertelemek yerine çözmeyi tercih ederler. Bulundukları ortama çok iyi uyum sağladıklarından partnere uyum konusunda da zorluk yaşamazlar. İyi bir baba ve eş olan Yengeç erkeği, çevresine de faydalı olur. Yengeç, Akrep ve Balık burçları ile iyi anlaşırlar.

KOÇ BURCU ERKEĞİ

Hayatı renkli olan Koç burcu, hataları kolay kolay kabul etmez. İlişkilerinde bağlanmak yerine ölçüyü severler. Fakat bir Koçla evlenmek her an her şeye hazır olmak demektir, çünkü rutini sevmezler. Takdir edilmeyi seven Koç burcu erkeği, aşkını sonuna kadar savunur ve dile getirmekten kaçınmaz. Koç burcuysanız İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla iyi anlaşacaksınız demektir.

KOVA BURCU ERKEĞİ

Sert görünüme sahip olan Kova erkeği temkinli davranmayı sever. Çocuklarla arası iyi olan Kova erkeği iyi bir baba olmayı başarır. Sağlamcı olan Kova erkeği şüphesinden kurtulduğu anda evlenmek ister, özgürlükleri kısıtlandığında ise uzaklaşır. Partnerine güvenmeleri onları sakinleştirir ve duygusal kırgınlıklarını belli etmezler. Koç, Aslan ve Yay burçları ile de iyi anlaşırlar.

  • Evliliğe en yakın 3 erkek burcu
  • burçlarda evlilik
  • yengeç
  • koç ve kova
  • evliliğe en yakın burçlar
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın