En çok beğenilen gelin saçı modelleri

Düğün saç modelleri gelin adayları tarafından en çok araştırılan hazırlık aşamasının başında geliyor. Bu sene gelin saçında sade ve doğal modeller trendler arasında yer alıyor. Düğüne hazırlık yapan gelin adayları için en çok beğenilen saç modellerini bir araya getirdik.

En çok beğenilen gelin saçı modelleri

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Düğün saç modelleri gelin adayları tarafından tercih ediliyor. Açık hava düğünleri için daha özgür ve doğal görünen saç modelleri tercih edilirken düğünü salonda yapan gelin adayları klasik saç modellerini tercih ediyor. Peki, 2021'de hangi saç modelleri ön planda? Gelin birlikte göz atalım...

Açık havada düğün yapanlar mevsim çiçeklerinden de faydalanıyor. Özellikle gelinlikte rahatlığı ön plana çıkaran salaş bir model tercih ettiyseniz saçınızı çiçeklerle de hareketlendirebilirsiniz.

Düğün saçının vazgeçilmez modellerinden biri de elbette topuz. Duvakla uyumu düşünerek yapılan topuzla yüzünüzü daha da ön plana çıkarabilirsiniz.

İNCİLER

Düğün saçı modelinde inci de sevilen aksesuarlar arasında yer alıyor. Geçmişten beri modasını hiç yitirmeyen incilerle zarafeti yakalayabilirsiniz.

  • düğün saçı modelleri
  • gelin saçı
  • gelin saçı modelleri
  • düğün saç modelleri
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın