Ebru Şallı önerdi! Güneş lekesi için 2 kere denemek yetiyor

Ebru Şallı güneş lekeleri ve kararan göz altı için maske tarifi verdi. Güneş lekesine çilekli maske, göz altına da salatalık maskesi öneren Ebru Şallı, bu maskelerin haftada 2 kere uygulandığında porselen bir cilde kavuşmanın mümkün olduğunu belirtti. İşte Ebru Şallı'dan kusursuz cildin sırları...

Ebru Şallı önerdi! Güneş lekesi için 2 kere denemek yetiyor

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Ebru Şallı'nın doğal güzellik sırrı uyguladığı maskeler. Ebru Şallı kusursuz güzellik için iki maske tarifi verdi. Biri güneş lekelerini yok ediyor, diğeri gözaltını aydınlatıyor. Gençleştiren çilekli maskenin güneş lekelerini azalttığını belirten Ebru Şallı, çilekli maskenin 1 portakaldan daha fazla C vitamini içerdiğini belirtti.

GÜNEŞ LEKELERİNE ÇİLEK MASKESİ

Çilek maskesi lekeleri açıyor, cildi açıyor. Muhteşem etkisi var. Cilt bal sayesinde nemleniyor. Her hafta 2 ya da 3 kere yapın. Leke için 3 kere yapabilirsiniz. Çilekte 1 portakaldan daha fazla C vitamini var içinde.

Malzemeler

5-6 çilek

Bal

Limon suyu

TARİFİ

Önce bir limonun suyunu sıkın. Çileği rendeleyin. 1 tatlı kaşığı balı da ekleyin. Hepsini karıştırın. Temiz cildinize uygulayın.

EBRU ŞALLI'NIN GÖZ ALTI MASKESİ TARİFİ

Göz altı maskesini haftada 1 gün yapabilirsinz. 10-15 dakika bekletin. Sonra ılık suyla yıkayabilirsiniz. Gözaltını aydınlatıyor ve parlatıyor.

Malzemeler

1 salatalık

1 adet E vitamini

Avokado yağı

Yapılışı

E vitaminini kırın ve kâseye akıtın. Salatalığı soyun ve rendeleyin. 3 damla avokado yağı damlatın ve karıştırın. Ardından gözaltına sürün.

Ebru Şallı'nın diyet yaz çorbası! Buzla servis ediliyor

  • ebru şallı
  • güneş lekesi
  • göz altı maskesi
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın