Doğum haritanızdaki kadersel iki nokta bu yaşta değişiyor! Kuzey Ay ve Güney ay düğümleri ne anlama geliyor?Doğum haritanızdaki kadersel iki nokta bu yaşta değişiyor! Kuzey Ay ve Güney ay düğümleri ne anlama geliyor?

Doğum haritası astrolojiye ilgi duyanlar için önemli bir veri kaynağı. Kişinin doğum haritasından kadersel çizgileri belirebiliyor. İşte astrolog Özlem Recep'in kaleminden astroloji yazısı...

Doğum haritanızdaki kadersel iki nokta bu yaşta değişiyor! Kuzey Ay ve Güney ay düğümleri ne anlama geliyor"Doğum haritanızdaki kadersel iki nokta bu yaşta değişiyor! Kuzey Ay ve Güney ay düğümleri ne anlama geliyor"

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep'e göre doğum haritanız kadersel çizgilerinizi ortaya çıkarabiliyor. İşte astrolog Özlem Recep'in kaleminden astroloji yazısı...

Kuzey Ay Düğüm ve Güney Ay Düğümünüzü biliyor musunuz?

İKİ KADERSEL SÜREÇ

Doğum haritamızdaki kadersel süreçlerimizi anlatan iki noktadan bahsedeceğim.

Kuzey Ay Düğüm ve Güney Ay Düğüm

Ruhumuzun yolculuğunun pusulası, ruhumuzun yolculuğunda nereye gitmesi gerektiğine bize yön veren noktalardır, Ay düğümleri

Güney Ay Düğüm, bizim ruhumuzun bildiği, atalarımızın bolca deneyimlemiş olduğu, konforlu alanımızdır. Ruh buradaki bilgileri iç güdüsel bir şekilde hayatta rahatça yapabilirken, burası bizim atalarımızdan gelen imtihanları da anlatıyor olabilir. 33 yaşla birlikte Güney Ay Düğüm hattımızın getirdiği imtihanlarla karşılaşırken, Kuzey Ay düğüm hattı gitmemiz gereken, mücadele etmemiz gereken ve konfor alanımızdan çıkarken, ruhumuzun keşfetmesi gereken konuları bizim hayatımıza getirebilir.

Dragon Head olarak da adlandırılan bu iki Ruhsal noktanın yakınında her sene Güneş ve Ay tutulmaları yaşanır ve ortalama 1,5 yılda bir tutulmaların değişmesiyle birlikte Ruhsal yolculuk noktaları da değişir.

Kuzey ve Güney Ay düğümümüzün bulunduğu sabit yıldız, temsilci gezegeni ve haritanızın kaçıncı evde olduğu da ayrıntılı bir şekilde bilinmesi gerekir.

Kuzey Ay Düğüm Jüpiter gezegeni kadar şanslıdır. Güney Ay Düğüm ise Saturnyendir ve zorlayıcıdır. Hayat planınız sırasında ne kadar Kuzey Ay Düğüme giderseniz şansınız ve kısmetiniz artarken, Güney Ay düğümde kalmak hayatınızı zorlaştırır.

Bulunduğu burçlara ve genel olarak evlere göre Ay düğümlerini anlatayım ister misiniz?

Öyleyse başlıyorum

Kuzey Ay Düğüm Koç Burcu - Güney Ay Düğüm Terazi Burcu

Kişi bu hayatında eşi, arkadaşları, ortakları hatta ebeveyn ilişkilerinde kendini gerçekleştirmeyi ve önemsemeyi öğrenecek şekilde deneyimler elde edebilir. Kişinin ruhu uyumu, evliliği ve ilişkilerin temel taşlarında karşı tarafın mutluluğunu ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde davranmaya meyillidir. Kendinden önce etrafını düşündüğü her seferde kaybetmeye açık bir süreç kendisini bekler.

Kuzey Ay Düğüm Boğa – Güney Ay Düğüm Akrep:

Yokluk ve kıtlık enerjisi üretmemeli, paranın ve hayatında sahip olduğu maddi&manevi kaynakların varlığına şükretmelidir.

KUZEY AY DÜĞÜMÜ BOĞA; affedici ve yüce gönüllü davranmayı öğrenmeli, haklı olmaktan ziyade mutlu olmaya yönelmelidir. Böylece geçmişteki acılardan kurtulup iç huzuruna kavuşacaktır. İlişkilerinde sadakat ayrıca oldukça önemlidir.

Kuzey Ay Düğüm İkizler – Güney Ay Düğüm Yay:

Kendi derin inançları konusunda yargılayıcı olmamalı, atalarından kalan yargılarla hareket etmemeli, iletişimde karşı tarafı yargılamadan tabular koymadan dinlemelidir. Bilgide yüzeyselleşmeyi öğrenmelidir. Ruhunun bildiği derin bir felsefik yanı, pek çok kişiye sadeleştirerek anlatırsa oldukça mutlu olacaktır.

Kuzey Ay Düğüm Yengeç – Güney Ay Düğüm Oğlak:

Bu hayattaki en önemli amacı aile ve yuva kurmak olabileceği gibi, kimsesiz çocuklar ve sokaktaki canlılarla ilgilenmek ruhunda büyük dönüşümler oluşturacaktır. Bu hayatta içte kalan zorlayıcı duygular yerine beklentilerini açık bir dille söylemelidir. Çalışma ve disiplin hayatında olmazsa olmazı olsa da iş hayatından daha çok, anne- baba- eş ve çocuklara her zaman daha fazla özen göstermeyi öğrenmesi gerekir.

Kuzey AY Düğüm Aslan – Güney AY Düğüm Kova:

Sanat ve Sahnede olmayı öğrenmesi gerekir. Herşeyin akıl ve mantıkla olmadığını bazen kalple de hareket edilmesi gerektiğinin farkına varmalıdır. Egosunu güçlendirmelidir.

Kuzey Ay Düğüm Başak – Güney Ay Düğüm Balık:

Geçmişe üzülmeyi bir kenara bırakıp, hayatın mantık ve idrakla çözümlenebileceğini bilmelidir.Disipline ve detaycı olduğu her türlü işte başarılı olacaktır. Sağlık, tarım, doğa ve finansal konular kendini geliştireceği alanlar olabilir.

Kuzey Ay Düğüm Terazi – Güney Ay Düğüm Koç : ben demekten çok biz diyebilmeyi öğrenmeli, er konuda savaş göstermemesi gerektiğini, huzuru ve dengeyi yeri geldiğinde akışa bırakarak kazanabileceğini öğrenmelidir. Rekabetten kaçınmalıdır. Evlilik ve ikili ilişkilerle adalet ve uyumu yakalarsa yolları açılır.

Kuzey Ay Düğüm Akrep – Güney Ay Düğüm Boğa:

Hayatta maddesel bakış açısından ziyade insan psikolojisini anlamaya yönelmeli ve burada kendi ruhunun derinlikleriyle bağlantı kurabilmelidir. Etrafındaki kişileri ve olayları sadece görünen ile değerlendirmek yerine derine maddi kayıpları göze alıp olası sorun ve krizlerden kaçmamalı ve bu durumlarla cesaretle yüzleşebilmelidir.

Kuzey Ay Düğüm Yay – Güney Ay Düğüm İkizler:

Dinlemeyi ve doğru sorular sormayı öğrenip her konuda mantık aramaktan vazgeçmesi gerekmektedir. Sahip olduğu etik, felsefik ve ahlaki değerler konusunda bu hayatta yol almalıdır. Bilgide derinleşmeli ve değişik, uluslaraası nitelikte kabul görmüş felsefik konulara eğilmelidir.

Kuzey Ay Düğüm Oğlak – Güney Ay Düğüm Yengeç:

Bağımlılık, kapris, alınganlık, aşırı güvenlik ihtiyacı ve sürekli annelik yapmaktan uzaklaşmalıdır. ileye aşırı bağlı kalmadan bir yetişkin gibi kendi sorumluluklarının ve düzenin arkasında sağlam bir şekilde durabilmelidir. Sorumluluk alıp, işlerden kaçmadan keyif aldığı projeleri geliştirmelidir.

Kuzey Ay Düğüm Kova – Güney Ay Düğüm Aslan:

kendi ego ve isteklerinden uzaklaşıp toplumun hayrı için ilerleyip herkes için makul olan adil kararlar vermelidir. Eleştiri ve onay alma ihtiyacından uzaklaşıp "ben" yerine "biz" diyebilmelidir. İnsanlığı geliştirici uzay, bilim ve sanatsal işlerle ilgilenmek ruhsal yolculuğunda fayda sağlayacaktır.

Kuzey Ay Düğüm Balık – Güney Ay Düğüm Başak:

İnsanları yargılamadan şefkat, merhamet ve anlayışla onlara yaklaşıp birleştirici olmayı öğrenmelidir. Sürekli bir düzen içinde olma ihtiyacından kurtulup karmaşık durumları da kabul etmeyi öğrenmelidir. Hayallerine ve sezgilerine önem vermelidir. Yaşamda sadece insanlık için değil, tüm kainat için sezgi ve sanatsal yönünü kullanarak katkı sunabileceği pek çok görevinin olduğunu fark etmelidir.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın