Gerçek aşkınız hangi burç? O kıvılcımın peşinden gidin...

Astroloji dünyası aşk hayatıyla ilgili daima bir çıkış kapısı sunar ve burçların özellikleriyle yol gösterir. Su burçları ilişkilerde duygusallık ararken hava burçları uyum ararlar. Peki, sizin gerçek aşkınız hangi burç? Sizin hayatınızı etkileyebilecek burç ismini merak ediyorsanız işte haberimiz…

Gerçek aşkınız hangi burç" O kıvılcımın peşinden gidin...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Aşkını bekleyenlere burçların aşk hayatını sıraladık. Astroloji aşk hayatıyla ilgili ipucu veriyor. Aşkınızı bekletmeyin ve o burçtan gelen kıvılcımı dikkate alın...

BURÇLARIN AŞK HAYATI

Koç burcu: Koçlar sahiplenme duygusu yüksek tutkulu, dışa vuran ve duygularına karşılık veren birini isterler. Koç burcuysanız İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla anlaşabilirsiniz.

Boğa burcu: Boğalar için ilişkilerde güven önemlidir. Boğa, Başak ve Oğlak burçları ile iyi anlaşırlar.

İkizler burcu: Terazi ve Kova burçlarıyla iyi anlaşırlar. Heyecanlı ve hareketli bir ilişki seven İkizler gergin tipleri sevmez.

Yengeç burcu: Duygusal olan Yengeç burcu Akrep ve Balık burçları ile iyi anlaşırlar. Aşk olmazsa olmazlarıdır.

Aslan burcu: İlişkilerinde macera seven Aslan burcu Koç, Aslan ve Yay burçları ile çok iyi anlaşır. Aslan burcu aşk hayatında sıkılmayı sevmez.

Başak burcu: Boğa, Başak ve Oğlak burçları ile iyi anlaşırlar. Başak burcu ilişkilerinde istikrarlıdır ve güven önemlidir. Özellikle Oğlak burcuyla mükemmel anlaşırlar.

Terazi burcu: Terazi burcu en uyumlu aşk burcudur. Hava elementi olan İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla iyi anlaşırlar. Aynı zamanda ateş elementi burçlarla da yani Koç, Aslan ve Yay burçları ile de iyi anlaşırlar.

Akrep burcu: En tutkulu burç olan Akrep burcu Yengeç, Akrep ve Balık burçları ile iyi anlaşırlar. Aşk olmazsa Akrep ikna olmaz.

Yay burcu: Koç, Aslan ve Yay burçları ile çok iyi anlaşırlar. Onlar aşıkken de hayatın tadını çıkarmayı severler.

Oğlak burcu: Toprak elementleri, toprak elementinden olan kişiler ile yani Boğa, Başak ve Oğlak burçları ile iyi anlaşırlar. Bir kere ilişkileri başladıktan sonra artık birbirlerini bırakmaları çok zordur.

Kova burcu: İkizler, Terazi ve Kova burçları ile iyi anlaşır. Kova için ilişkilerde anlaşılmak ve dinlemek çok önemli.

Balık burcu: Yengeç, Akrep ve Balık burçları ile iyi anlaşırlar. Hayatlarında onları anlayacak ve duygusal destek sağlayacakları birisinin olması önemlidir.

  • burç
  • burçların aşk
  • gerçek aşkınız hangi burç
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın