Bu haftanın şık ve rüküşleri hangi ünlüler oldu?

Fahriye Evcen'den Hande Erçel'e ve Şeyma Subaşı'na kadar haftanın en çok konuşulan kıyafetlerini bir araya getirdik. İşte ünlülerin çok beğenilen stilleri...

Bu haftanın şık ve rüküşleri hangi ünlüler oldu"

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Sosyal medyada ünlülerin paylaşımları hem eleştiri yağmuruna tutuluyor hem de çok beğeniliyor. Peki, bu hafta kimler şık kimler rüküş seçildi? Hangi ünlü en çok beğeni aldı? İşte Fahriye Evcen'den Hande Erçel'e ve Şeyma Subaşı'na kadar haftanın en çok konuşulan stilleri...

FAHRİYE EVCEN

Fahriye Evcen kırmızı elbisesiyle paylaştığı fotoğraf takipçilerinden tam not aldı. Ne giyse kendine yakıştırmayı bilen güzel oyuncu aksesuarıyla da elbisesini tamamlamış. Fahriye Evcen'in bu fotoğrafını 846 bin kişi beğendi.

HANDE ERÇEL

Haftanın en çok konuşulan konularından biri de Hande Erçel'in Maldivler 'deki tatili oldu. Hande Erçel'in burada paylaştığı kıyafetler de tatile gideceklere ilham oldu. Hande Erçel'in bu fotoğrafını 3 milyon kişi beğendi.

ŞEYMA SUBAŞI

Tatilden birçok fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı da yaz kıyafetleriyle dikkat çekti. Vücudunu kıyafetlerle çok iyi kullanan Şeyma Subaşı'nın kıyafet değerlendirmesini size bıraktık. Şeyma Subaşı'nın bu fotoğrafları 120 bin beğeni aldı.

EBRU ŞALLI

Ebru Şallı'nın stili, tarzı ve seçtiği kıyafetler milyonlarca beğeni alıyor. Hem fiziğiyle hem de güzelliğiyle kıskanılan Ebru Şallı'nın bu kombini de en sevilenler arasında yer aldı. Ebru Şallı'nın bu fotoğraflarını 40 bin kişi beğendi.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın