Boğa burcundaki Güneş tutulması 3 burca para getiriyor

30 Nisan 2022 tarihinde Boğa burçlarında Güneş tutulması gerçekleşecek. Peki Güneş tutulması hangi 3 burca para getiriyor? İşte Astrolog Özlem Recep'ten Güneş tutulması yorumları...

Boğa burcundaki Güneş tutulması  3 burca para getiriyor

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Güneş tutulması etkileri merak ediliyor. Peki 30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması burçlarda hangi etkilere yol açıyor? İşte detaylar...

Koç Burçları

Para ve maddi değerlerinizin umulmadık şekilde artacağı özel bir döngüden geçmektesiniz. Bu süreç sizin şirketinizde yeni bir düzenleme, ortaklıkların değişimi, atılım ve yeni planlamalarla gerçekleşebileceği gibi bazı Koç burçları yabancı ülkeler, yabancılardan alacağı destekle birlikte gücüne güç katacak.

Terazi Burçları

Sevgili Terazi burçları, maddi anlamda gelişmenize olanak sağlayacak destekler alacaksınız. Çalışma hayatınızda değişen şanslı değişiklikler, çalışma arkadaşlarınızdan aldığınız destekler, eşinizin gelirindeki artışlar, beklediğiniz prim ve olası yeni projeler gündeminizde olacak gibi görünüyor. Gayrimenkul satışları ve belki de başka bir yerden yeni bir ev, arazi almak isteyebilirsiniz. Burası yaşadığınız şehir olmayabilir. Belki uzak bir yol ya da yurt dışından olabilir. Uzunca zamandır umudu kestiğiniz mahkemelerden alacağınız haberler, miras, nafaka alımlarınız için size destek verecek nitelikte olabilir.

Kova Burçları

Sevgili Kova burçları, her ne kadar artışlarınız olsa da parasal konuların artış yapacağı önemli mi önemli bir döngünün içinden geçiyorsunuz. Maddi değerleriniz artarken, emeklilik hakları, iş yerinizde değişen koşullar, taşınma, iş yerinizin yerinin değişmesi ya da taşınması, yöneticilerinizin size karşı olan tutumları ve davranışlarıyla epeyce yorulabilir ve kendi işleriniz, kendi yeteneklerinizle birlikte yürüttüğünüz projelerinize hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Eğer ki elinize geçen paraları iyi değerlendirebilirseniz Ağustos ayı gibi ufak bir yerden ev almak için destek verecek gökyüzü haberiniz olsun.

  • boğa burcu
  • güneş tutulması
  • para
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın