Astrolog Nilay Dinç'ten burca göre gelinlik önerileri

Gelinlik seçmek oldukça zor bir konu. Peki, burcunuza göre gelinlik seçmeyi hiç düşündünüz mü? Astrolog Nilay Dinç ile burca göre gelinlik modellerini konuştuk. 1 Haziran'dan itibaren düğün telaşına başlayanların işini kolaylaştıran karaktere göre gelinlik modelleri haberimizde...

Astrolog Nilay Dinç'ten burca göre gelinlik önerileri

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Düğün arifesinde birbirinden güzel gelinlikler içerisinde kafa karışıklığından kurtaracak bir haber hazırladık. Astrolog Nilay Dinç ile burca göre gelinlik modellerini konuştuk. Burca göre gelinlik tercih etmek en özel gününüzde seçimlerinizi kolaylaştırabilir. Peki, hangi burç ne tür gelinliklerden hoşlanır? İşte yanıtlar...

KOÇ GELİNİ

Giydiği gelinlik ile heyecan yaratmak ister, onun için tutku önemlidir. Dantel ve transparan tercih edebilirler.

BOĞA GELİNİ

Boğa Gelini şıklığa, sadeliğe önem verdiği gibi rahat hissedecekleri gelinlikler tercih ederler. İpek dokulu sade ve şık gelinlik tercih edebilirler.

İKİZLER GELİNİ

Omuzları estetik ve güzel olan İkizler burcu straptez gelinlik içinde kendilerini rahat ve şık hissederler uzun duvaklar tercihlerinde önceliklidir.

YENGEÇ GELİNİ

Geleneksel gelinlikleri tercih ederler. Prenses modeller, kabarık etekler en güzel heyecanlarıdır.

ASLAN GELİNİ

En gösterişli gelinlikleri tercih ederler. Onlar için dikkat çekmek önemlidir. Abartılı, ışıltılı ve gösterişli duvak tercih ederler.

BAŞAK GELİNİ

Titiz Başak gelini için dikişlerden ufak dokunuşlara kadar tüm detaylar önemlidir. Temiz, sade, asil gösteren gelinlikler tercihleridir.

TERAZİ GELİNİ

Venüs ün temsilcisi Teraziler modayı takip edip tercihlerini moda ve trenlere göre yaparlar. Marka gelinlikler ilgilerini çekeceği gibi vücut hatlarını gösteren balık modeller tercih ederler.

AKREP GELİNİ

Seksi ve çekici olmayı tercih eden akrepler için çekiciliği ve dişiliği ön plana çıkarıyor olması önemli. Yırtmaçlı, göğüs yada sırt dekoltesi tercih edebilir.

YAY GELİNİ

Özgür ruhlu Yaylar gelinlik tercihlerinde rahat edecekleri gelinlik tercih ederler. Fark yaratmakta rahatlıkla kadar önemlidir.

OĞLAK GELİNİ

Geleneksel gelinlikler öncelikleridir. Saten, dantelli gelinlikler onları cezbeder. Klasik şıklık ile mutlu olurlar.

KOVA GELİNİ

Önceliği fark yaratmak olan Kovalar geleneksel gelinlikler karşıdır. Onlar için marjinal gelinlikler çekicidir. Kesiminde. dikişine, kumaşın dokusunda, modeline ve rengine kadar farklı ve tek oldun isterler. Özel dikim tercihleridir.

BALIK GELİNİ

En duygusal, romantik gelin balık Gelini dir. Prenses kadar gösterişli , peri kadar sade ve asil görünmek isterler. Dandel ve saten ilk tercihleridir.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın