Aman cebinize dikkat! Ay tutulmasından sonra 3 burca parasal uyarı

Akrep burcundaki Ay tutulması üç burcu özellikle parasal yönden etkileyecek. Astrolog Özlem Recep 3 burcu parasal açıdan uyarıyor. İşte Ay tutulmasından sonra parasal hayatı riskte olan 3 burç…

Aman cebinize dikkat! Ay tutulmasından sonra 3 burca parasal uyarı

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Ay tutulmasından sonra bazı burçlarda parasal düzen değişebilir. Balık burcu kazanırken Terazi burcu risk alayım derken dolandırılabilir. Astrolog Özlem Recep, Ay tutulmasından sonra burçlarda parasal durumu şöyle özetliyor:

"Parasal piyasalarda özellikle dijital para birimleri ve internet üzerinden olan hesaplarda dolandırılmalara karşı dikkatli olmalıyız."

PARASAL DÜZENİ DEĞİŞECEK 3 BURÇ

Terazi Burcu

Terazi Burçları, maddi anlamdaki konularınız gümbür gümbür nitelikte olacak gibi görünüyor. Borçlanmamaya çok dikkat etmeniz gereken özel zamanlardan geçerken özellikle gayrimenkul alımları sırasında çok dikkatli olmalısınız. Parayla sınanmamak istiyorsanız size ufak bir tüyo verebilirim. Bugün başkalarına para kazandırırsanız bereket yollarınız açılabilir.

Oğlak Burcu

Oğlak burçları, parasal konularla ilgili bazı zorluklar gündeminizde olabilir, iş kurduysanız iflas ve borç süreci içerisinde olmaması için temkinli adımlar atmanız gerektiğini gökyüzü gösteriyor. Değer vermek ve değer görmekle ilgili problemleri olan Oğlak burçları azıcık daha sabır, yaz aylarıyla birlikte kalbinin kapılarını aralayacak gibi görünüyor.

Balık Burcu

Balık burçları, şanslı etki para para para haydi hayırlısı ancak çalışma hayatınızla ilgili zorlandığınız plan, proje, organizasyonlar gündeminizde olacak haberiniz olsun, yaz aylarında bu konuları çözmek için fırsatlarınız bulunuyor. Yeni sözleşmeler, eski iş yerinizdeki yöneticilerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken özel günlerden geçmektesiniz.

Sıcak havalarda 1 saatte milyonlarca üreyebiliyor! İlk belirti ishal ve bulantı

Tavşan mı ördek mi görüyorsun? Nasıl bir insansın?

  • ay tutulması
  • para
  • burç
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın