Kraliçe Elizabeth'in uzun yaşama sırrı o besinler...

Kraliçe Elizabeth'in uzun ve sağlıklı yaşam sırrını sizler için derledik. Tüm İngiliz hükümdarlarından daha uzun bir yaşam süren Elizabeth, ayakta durmasını günlük rutinlerine borçlu. İşte uzun yaşamın sırrı…

Kraliçe Elizabeth'in uzun yaşama sırrı o besinler...

95 yaşındaki Kraliçe Elizabeth, kendisinden önceki tüm İngiliz hükümdarlarından daha uzun bir yaşam sürdü. Peki, Elizabeth'in sağlık sırrı ne? İngiltere kraliçesinin sağlıklı ve uzun yaşamasının sırrı vazgeçemediği rutinleri. İşte 95 yaşına kadar sağlıklı olmanın sırrı...

Üst düzey yetkililer Kraliçe Elizabeth'in sağlıklı olmasını sevgi dolu halka bağımlılığı olarak yorumlasa da sağlıklı ve uzun yaşamının birkaç sırrı var.

KRALİÇE'NİN 95 YAŞINDA SAĞLIKLI OLMASININ PÜF NOKTALARI

Yürüyüş

Ata binmek

At Home with the Queen'in yazarı Brian Hoey ( House and Garden aracılığıyla ) uyanınca genellikle kurabiye ve Earl Grey çayı, ardından marmelatlı tost, akçaağaç şuruplu yoğurt veya kahvaltılık mısır gevreği yediğini söylüyor.

Kraliyet ailesinin eski bir şefi olan Darren McGrady'ye göre , kraliçe öğle yemeğinde balık ve sebzeleri, atıştırmalık olarak çay ve kurabiye veya keki ve akşam yemeği için sülün, geyik eti veya somon gibi et veya balıkları tercih ediyor.

Kilo aldırmayan Canan Karatay kahvaltısı! Metabolizmayı yüzde 30 hızlandırıyor

Diyetlerde karın yağlarını eriten 5 protein! İncecik bele sahip olmanın yolu

  • Kraliçe Elizabeth
  • uzun yaşamın sırrı
  • Kraliçe Elizabethin sağlık sırrı
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın