4 Ekim 2021 Pazartesi günü! Başak sorunlarını çözüyor Kova aşık olabilir

4 Ekim 2021 Pazartesi günü burç yorumları merak ediliyor. Burçlarda genel olarak sağlık problemleri dikkat çekiyor. Peki 4 Ekim 2021 Pazar günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

4 Ekim 2021 Pazartesi günü! Başak sorunlarını çözüyor Kova aşık olabilir

AKSAM .COM.TR/MOR PAPATYA

Burçlarda 4 Ekim 2021 Pazartesi günü Başak burcu etkisi gözlemleniyor. Peki 4 Ekim 2021 Pazar günü burçları neler bekliyor? İşte cevabı...

4 EKİM 2021 PAZARTESİ GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

Haftaya Ay Başak burcunda, karanlık fazda başlıyoruz. Tekrar eden rahatsızlıklarınızın bitmesi için ameliyat ve operasyonlar geçirebilirsiniz. Gün içerisinde ilişkiler açısından da ben - sen kavgalarına ve bitiş enerjisinde olmaya oldukça meğilliyiz. Sağlık açısından sulardan gelebilecek salgınlara, bağırsak sıkıntılarına ve böbrek, idrar yolları rahatsızlıklarına da oldukça açığız, aman dikkat. Psikolojik açıdan pek çok konunun içinden çıkamıyormuşuz gibi gelirken, olayları didiklemek sadece zaman kaybı yaratabilir bizlere.

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan): Eşinize kendinizi çok daha rahat ifade ederken, ondan gelecek sivri dilli yaklaşımlar karşısında toleranslı olacağınız bir gündesiniz. Ufak arkadaş gruplarınız içinden alacağınız sürpriz haberler kalbinizin içinde mutluluk oluştururken, arkadaşlarınızla beraber vakit geçirmeniz eşinizle aranızdaki pek çok probleme de oldukça iyi gelecek gibi görünüyor.

Boğa Burcu (21 Nisan- 20 Mayıs): İş yerinizdeki sıkıntılı süreçlerinizin yüzünden eşinizle yeteri kadar ilgilenememiş olabilirsiniz. Bugün birbirinize vakit ayırmanız için harika bir gökyüzü sizinle birlikte görülüyor. Ona içsel korkularınızı açık dille ifade edebilirseniz, size hak verip destek verecek gibi görünüyor.

İkizler Burcu (21 Mayıs- 20 Haziran): İş yerinizde ve günlük yaşantınızda yeni bir düzenin sizinle birlikte olacağı günlerden geçiyorsunuz. Maddi kayıplarınızı veya alamadığınız ödemeleri alacağınız güzel bir gün. Ruhunuzun korkular ile ilerlediği bir gün olabilir. Bugün yapacağınız ufak yardımlar bu enerjiyi üzerinizden atmanıza yardımcı olabilir.

Yengeç Burcu (21 Haziran- 22 Temmuz): Sevdiğiniz kişiden değer göreceğiniz harika bir gün. Akşam vakitlerinde güzel yemekler yaparak birbirinizle vakit geçirmeye çalışmanız size kalben çok iyi gelecek. Gün içerisinde arkadaşlarınızdan gelecek haberler karşısında ruhunuz biraz sıkılsa da kendi özel hayatınıza odaklanmanız enerjinizi toparlayacaktır.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos): Aile büyükleriniz veya çocuklarınız sizin desteğinize ihtiyacı olan bir döngüden geçiyor olabilir. Kendinizi şifalandırmak istiyorsanız uzunca süredir yaşadığınız ruhsal sıkıntılarınızı akışa bırakarak sevdiğiniz kişiler ile ilgilenmek hem size hem de onlara iyi gelecek gibi görünüyor. Kalbi boş olan Aslan burçları bugün tesadüf karşılaşmalara kalbini açabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül): Aşk ve sevgi ilişkilerinizden yana şanslı bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiden göreceğiniz yakınlık sizi iç dünyanızda çok mutlu edecek. Uzunca zamandır üzüldüğünüz pek çok konunun artık çözümleneceği günlerden geçiyorsunuz. Yükselişinizin tadını çıkarın.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim): Bugün sevdiğiniz kişi ile paylaşımlarınız daha çok zihinsel boyutta olacak. Uzunca süredir anlaşılamadığınız konuların çözümlerini bulmaya başlayacaksınız. Parasal konularla ilgili sevdiğiniz kişiden alacağınız destek sizi çok mutlu edecek.

Akrep Burcu (24 Ekim- 21 Kasım): Bugün kendinizi anlatırken biraz daha keskin ifadeler ve sert sözcükler kullanmayı tercih edebilirsiniz. Beraber yaşadığınız kişiler ve çalışma arkadaşlarınız bu durumdan biraz zorlanabilir. Para kazanmanıza yardımcı olacak yeni iş teklifleri veya projeler gündeminizdeyken, işleri bitirememenin verdiği panik içinizde sıkıntı yaratıyor olabilir. Akışta kalmak ve kendi iç gücünüze güvenmek sizi pek çok sıkıntıdan kurtaracak görünüyor.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık): Bugün içinizdeki çocuksu yan ortaya çıkmaya çalışırken, kendinizi ağır bir yükün altında kalmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Çocuğunuzun size olan ihtiyacı artarken, çocuksu yanınızı onunla vakit geçirerek değerlenmek ruhunuza iyi gelebilir. Kalbi boş kişiler için iş yerinizde size hayranlık duyan bir kişiyi bugün fark edebilir ve ilerleyen günlerde size kalbini açmasına şaşırabilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak): İç dünyanızda yaşattığınız korkularınızla yüzleşeceğiniz değişik bir gün. İlahi düzenin size sunacağı eş zamanlıkları takip ederseniz korkularınızdan kurtulmanın yollarını bulabilirsiniz. Büyüklerinizin sağlığıyla ilgili ani çıkabilecek rahatsızlıklar ve yakın bir zamanda hastane konularınız gündemde olabilir. Olası sağlık kontrolleriniz varsa ihmal etmeyiniz.

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat): Bugün hayalinizdeki plan ve projelerinizi gerçekleştirmek için olumlu enerjiler içerisindesiniz. Kalbi boş olan Kova burçları için yeni bir aşk kapıyı çalmak üzere haberiniz olsun. Yurtdışı ithalat ve ihracat yapan Kova burçları yeni gelir kaynakları ve yardımlar bulmak üzere olabilir.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart): Bugün iş ve kariyer konusunda yeni atılımlar yapmak ve alternatif gelir kaynakları yaratmak için güzel bir gün. Maaş zammı isteyecek olanlar bugün iş yerlerindeki müdürler ile görüşmesi sonucunda sıkıntılarına çözüm yolu bulabilirler. Evinizin içinde eşinizden destek alacağınız enerjiler akışta olurken, uzunca zamandır birbirinizle yaşadığınız sıkıntılara bir son vereceksiniz.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın