4 Ağustos 2020 en güncel burç yorumları!

4 Ağustos 2020 en güncel burç yorumları merak ediliyor. Astroloji meraklıları en gerçekçi burç yorumlarını araştırıyor. '4 Ağustos Salı günü Ay hangi burçlar üzerinde etkili olacak, günlük burç yorumları nasıl olacak' sorularına yanıt aranıyor. 4 Ağustos Salı günü Ay, Yengeç burcunda etkili olacak. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz.

4 Ağustos 2020 en güncel burç yorumları!

4 Ağustos Salı günü en güncel burç yorumlarını merak edenler için Astrolog Ceylin Çelebi tüm burçları en doğru ve en nokta atışı yorumlarıyla kaleme aldı.

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

4 Ağustos salı günü boyunca Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Bugün enerjin hayli yüksek olabilir ve sportif aktivitelere yöneltebilirsin.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Fikirsel tartışmalar içerisinde olabileceğin sabah saatlerinde ailende ki önemli kişilerle aranın açılması durumu söz konusu olabilir. Kariyer hayatında yerini sağlamlaştırmak önemli hale geliyor.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay Salı günü boyunca bir hava elementi burcu olan Kova'da ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde düşüncelerinle sorumlulukların arasında uyumsuzlukların söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Miras ya da nafaka benzeri konularda önemli bir tartışma sabah saatlerinde yaşanabilir. Günün ikinci yarısında fikirlerinle ilgili konularda bir yakınınla zıtlaşabilirsin.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

3 Ağustos tarihindeki dolunay sonrasında Ay tüm gün karşıt burcun olan kovada ilerlemesine devam ediyor olacak. Partnerin ile aranda bir fikir uyuşmazlığı nedeniyle tartışma çıkabilir.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Çalışma arkadaşlarınla Sabah saatlerinde bir söylem nedeniyle ufak bir sürtüşme yaşanabilir. Olayları daha sakinlikle ele almalı hoşgörünü kaybetmemelisin.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Çocuklarınla ilişkine odaklanacağın bugün fikirsel ayrılıklar yaşaman olağan gözüküyor. Onlara kendi fikrini dayatmak isteyebilirsin.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sabah saatlerinde enerji hayli yüksek bir şekilde kendini gösteriyor olacak. Ev içerisinde önemli düzenlemeler yapmak önemli hale gelebilir.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Yakın çevre akrabalarına ilişkilerine dikkat etmen ve gereksiz tartışmalar içerisinde bulunmamaya özen gösterme önemli hale gelecek. Abartı konuşmalardan uzak kalman tartışmaların alevlenmesini engelleyecektir.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Yüksek enerjiye sahip olduğum bugün sportif faaliyetler içerisinde bulunmak sana kendini iyi hissettirebilir. Bilhassa günün ikinci yarısında tartışmalara girmekten kaçınmalısın.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sabah saatlerinde fikirsel uyuşmazlıkların kendini gösterebilir. Dün burcunda gerçekleşen dolunay sonrasında bugün daha sakin ve daha endi halinde kalma iyi olacaktır.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

Ay tüm gün Kova burcunda ilerliyorken rüyalarınla ilgili konular öne çıkabilir. Günün ikinci yarısında fikirlerinle hareketlerin arasındaki uyuşmazlık bir tartışmaya yol açabilir. 

Astrolog Ceylin Çelebi

www.ceylincelebi.com

Instagram: astrolifeceylin

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın