Yaylar ve Akrepler dikkat! 12 Ekim 2021 burç yorumları

12 Ekim Salı 2021 burç yorumları planları ve kararları değiştiriyor. Peki, salı günü burçları neler bekliyor? 12 Ekim Salı günü Akrep burcunu parasal konular bekliyor, Balık burcunun hayallerine odaklanacağı bir zaman dilimi olabilir. İşte 12 Ekim 2021 burç yorumları...

Yaylar ve Akrepler dikkat! 12 Ekim 2021 burç yorumları

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

12 Ekim Salı 2021 burç yorumları herkesin hayatında farklı etkilere sahip. Peki, kimler süprizli bir sabaha uyanacak? Günlük burç yorumları parasal konulardan aşk hayatına kadar hayatın farklı alanlarında bilgi veriyor. 12 Ekim Salı günü Akrep burcunu parasal konular bekliyor, Balık burcunun hayallerine odaklanacağı bir zaman dilimi olabilir. Terazi burçlarını ise evlilikle ilgili gerginlikler bekliyor.

12 EKİM PAZARTESİ BURÇ YORUMLARI

Gün içerisinde Ay'ın Oğlak burcu seyriyle, toprak ve doğa olaylarına açık bir günden geçeceğiz. Mars'ın Seginus sabit yıldızıyla etkileşimi, hukuki konulardan yana gergin ama hakkımızı almaya doğru bizleri iten enerjilerin bulunduğunu anlatıyor.

Gün içerisinde ruhsal anlamda sıkıntı yaşamaya müsait bir tema bulunurken, pek çok konuda ketum davranmak ve sır vermemek önemli. 2019 -2020 yıllarındaki kişiler ve konular da ayrıca gündemimizde olacak, karşılaşmalara hazırlıklı olun derim.

Koç Burçları: Kariyerinizi önemsemeniz gereken bir süreçten geçmektesiniz. Evinizin içerisinde gelişen pek çok konu, sizin yıpranmanıza sebep verebilir. Tüm bunları geride bırakmalı ve açık düşmanlarınıza fırsat vermemelisiniz.

Boğa Burçları: Gizli düşmanlar ve gizli konular açığa çıkma enerjisinde bugün. Hukuksal konularınızla ilgili çözüm yollarına başvurabilirsiniz. Kim dost kim düşman ortaya çıkmak üzere.

İkizler Burçları: Gün içerisinde en fazla eşinizden destek göreceğiniz temalar sizinle birlikte. Ortaklık ya da herhangi bir iş anlaşması arifesindeyseniz maddi konulara dikkat ve temkinli yaklaşmalısınız.

Yengeç Burçları: Ailenizin içerisinde gerçekleşen konular, eşinizle aranızda sorunlara neden oluyor olabilir. Eski bir beraberlik ya da eski eşten gelecek haberlere de bugün açıksınız, düşmanlara dikkat.

Aslan Burçları: Kardeşler, uzak akrabalar, hukuk ve eğitim konularıyla ilgili zorlanırken bugün uzunca zamandır ihmal ettiğiniz gündelik işlerinizle kendinizi ilgilenmek zorunda kaldığınızı fark edebilirsiniz. Uzak seyahatler ya da taşınma planlarınız bulunuyorsa evcil hayvanınızın durumunu düşünmeydiyseniz aman ihmal etmeyiniz.

Başak Burçları: Parasal konularla ilgili gelen-giden tablosu içerisinde dönüp dururken, aşkı nasıl da ihmal ettiğinizi fark edeceksiniz. Gün içerisinde tuhaf karşılaşmalar ve yarım kalan beraberliklere açık olduğunuz gibi, eğer ki evli ya da kalbiniz doluysa uzunca zamandır bulamadığınız romantizmi yakalayacağınız bir gün.

Terazi Burçları: Ben-sen kavgaları, evliliğim, eşim mi ben mi konularının içerisinde bir anne görünüyor. Anneniz bu ilişkinin neresinde? Ondan yardım almak, kendi kabuğunuza çekilmek ve bazen birilerinin neyi kaybettiğini göstermek önemli olabilir.

Akrep Burçları: Kardeşleriniz ya da yakın arkadaşlarınızın başındaki konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konularla ilgili hukuksal işlemlerin gündemde olduğu bir süreçten geçmektesiniz aman dikkat.

Yay Burçları: Parasal konularla ilgili güzel gelişmelerin olduğu önemli bir süreçten geçerken, bunları yakın çevrenizle paylaşmak ne kadar doğru bilemedim. Operasyon ya da ameliyat konuları gündeminizde olabilir ya da başkalarının rahatsızlığıyla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Oğlak Burçları: Kendinizi doğru ifade etmek için fırsatınız bulunuyor. Açık düşmanlıklara oldukça açık bir süreçten geçerken, bu sürecin hanenize ya da kariyer konularınızı etkilemesi muhtemel.

Kova Burçları: Bilinçdışınızın zorlandığı konular gündeminizde olacak. Hukuksal konular, nafaka, kardeşler ve yakın arkadaşları ilgilendiren pek çok konunun içerisinde ben ne yapıyorum dediğinizi duyar gibiyim. Çalışanlarınız ya da çalıştığınız ortamda bulunan kişilerin sözleşme ve istifasıyla ilgili bir dönemeçten geçebilirsiniz.

Balık Burçları: Grupların içerisinde bulunmak, önemli telefon görüşmeleri almak ruhunuza iyi gelebilir. Hayal ve umutlarınıza odaklanmanız gereken önemli bir gün. Başkalarının sizin hayallerinizi çalmasına izin vermeyin.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın