Yok böyle bir aşk... Meğer Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya böyle tanışmış

Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından kendisinden 23 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açan Acun Ilıcalı, ilişkisini gözlerden uzak yaşıyor. Şeyma Subaşı ile de kızı Melisa için sık sık görüşen Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın bilinmeyen tanışma hikayesi ortaya çıktı. İkilinin tanışma hikayesi sosyal medyada gündem oldu.

Yok böyle bir aşk... Meğer Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya böyle tanışmış

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, uzun yıllar aşk yaşadığı ve 1 yıl evli kaldığı Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından kendisinden yaşça küçük Ayça Çağla Altunkaya'ya gönlünü kaptırdı. Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile olan ilişkisi hakkında "Çağla'yla çok güzel bir ilişkimiz var. İki yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum... Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti... Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz." şeklinde konuşmuştu.

2 yıldır aşk yaşayan ünlü çiftin ayrıldığı iddiası gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'den Altunkaya ile paylaşım yapan Ilıcalı, iddiaları çürütmüştü.

ACUN ILICALI VE AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA'NIN TANIŞMA HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI

İkilinin tanışma hikayesi ortaya çıktı. TV100'ün haberine göre; Acun Ilıcalı ile genç sevgilisi hakkında olay yaratacak bir iddia daha ortaya atıldı. 23 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya'nın Acun Ilıcalı ile nasıl tanıştığını duyanlar şaşkına döndü. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Altunkaya'nın hemşirelik mezunu olduğu ortaya çıktı. Çiftin tanışma hikayeleri de Altunkaya'nın mesleği sayesinde olduğu iddia edildi. Ayça Çağla Altunkaya, Survivor yarışması için Dominik'te oluşturulacak sağlık ekibi kadrosuna başvuru yapıyor. Başvuru sırasında tanışan ikilinin ilişkisi başlıyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın