Hem Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı hem de Kenan İmirzalıoğlu'nu tanıyamadı! Verdiği cevap çok şaşırttı

ATV ekranlarının yayınlanan ve sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam yayınlanan bölümünde unutulmayacak anlar yaşandı. Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıya yöneltilen soruda da yer aldı. Yarışmacı 'Kenan İmirzalıoğlu'nu pek çıkaramadım' diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Hem Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı hem de Kenan İmirzalıoğlu'nu tanıyamadı! Verdiği cevap çok şaşırttı

Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'e katılan bir yarışmacı karşısında oturan Kenan İmirzalıoğlu'nu tanıyamadı. Uzun süredir programın sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu ve seyirciler şok yaşadı. Yarışmacı soruda ismi geçen "Kenan İmirzalıoğlu'nu pek çıkaramadım" diyerek herkesi hayrete düşürdü...


"KENAN İMİRZALIOĞLU'NU ÇIKARAMADIM"

30 bin TL değerindeki soruya kadar gelen yarışmacı Çağla Kaymak, ikinci baraj sorusunda Kenan İmirzalıoğlu'nu çıkaramadığını söyledi.

Yarışmacının karşısına ikinci barajda, "Uğur Yücel'in yönettiği, başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ve Olgun Şimşek'in yer aldığı 2004 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En iyi Film' ödülünü alan film hangisidir?" sorusu çıktı. Şıklarda ise, 'A- Ejder Kapanı', B- Kabadayı, C- Uzun Hikaye, D- Yazı Tura seçenekleri yer aldı. Aklında iki şık olduğunu ancak emin olamadığını söyleyen yarışmacı, "Kenan İmirzalıoğlu'nu pek çıkaramadığım için biraz zorlanıyorum" dedi ve joker kullandı.

Kalan iki seçenekten de yanlış olanı söyleyen yarışmacı elendi.

Kenan İmirzalıoğlu bu söylem karşısında renk vermese de sorunun cevabı açıldıktan sonra "Çağla gerçekten de çıkartamadın mı?" diyerek tatlı bir sitemde bulundu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın