Yoğun bakımda tedavi görüyordu... Hakan Altun'dan haber var

Geçtiğimiz hafta Şarkılar Biz Söyler programının çekimlerinden önce fenalaşan ünlü şarkıcı Hakan Altun, hastaneye kaldırılmışta ve tedbir amaçlı yoğun bakıma alınmıştı. Hakan Altun'un doktoru müjdeli haberi verirken 'Bugün taburcu olabilir' dedi.

Yoğun bakımda tedavi görüyordu... Hakan Altun'dan haber var

Kanal D'de ekrana getirilen Şarkılar Bizi Söyler adlı programa Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile başlayan Hakan Altun, geçtiğimiz hafta rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un beyin damarlarının birinde dolaşım bozukluğu olduğu tespit edilmiş ve yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ünlü şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Altun'un doktoru, 'Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı. Bugün taburcu olabilir' açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

2017 yılında ameliyata alınan Hakan Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu tümör alınmıştı. Ameliyatı gerçekleştiren doktor, 'Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümör patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın