Yılmaz Kunt aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Yılmaz Kunt kimdir, kaç yaşında?

Yılmaz Kunt ve Sevda Erginci evlilik kararı almıştı. Vatandaşlar bu sebeple aramalarında Yılmaz Kunt kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Kunt aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 2015 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilmiştir. İşte merak edilenler...

Yılmaz Kunt aslen nereli, hangi dizilerde oynadı" Yılmaz Kunt kimdir, kaç yaşında"

Yılmaz Kunt hakkında araştırmalar hız kazandı. Oyunculuk ve mankenlik yapan Kunt, 2015 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Şu sıralar Atv'de ekrana gelen Baş Belası dizisinde Doruk karakterine hayat vermektedir. Yılmaz Kunt kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Kunt aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

YILMAZ KUNT KİMDİR?

Yılmaz Kunt, 19 Kasım 1994 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamlamıştır.

2015 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Gülümse Yeter dizisi ile yaşayan Yılmaz Kunt, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Berk karakterine hayat vermektedir. Yılmaz Kunt, 1,89 metre boyunda, 80 kilo ve Akrep burcudur.

YILMAZ KUNT'UN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2019 – Afili Aşk (Berk Koçar) (TV Dizisi)

2016 – Gülümse Yeter (Sarp) (TV Dizisi)

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

3 Ekim 1993'te İstanbul'da doğan Sevda Erginci'nin annesi ve babası, ünlü oyuncu henüz 4 yaşındayken boşandı. 15 yaşında oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Sevda Erginci'nin tiyatro ile ilk karşılaşması Semaver Kumpanya'da çocuk tiyatrosunda "Paki ve Sevgi Çiçekleri" adındaki oyunla oldu.

1,5 sene oyunculuk eğitimi alan Sevda Erginci, 2012'de "Koyu Kırmızı" adındaki dizide Ozan Güven ve Özgü Namal ile beraber başrol oynayarak Ayşe karakterine hayat verdi. 2012 yılında Fahriye Evcen ile Mehmet Aslantuğ'un başrollerinde yer aldığı Osmanlı Devlet'inin son zamanlarını konu eden "Veda " dizisinde Lamia karakterine hayat veren Sevda Erginci, 2013 – 2014 yıllarında Murat Saraçoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu "Karagül" dizisinde Ayşe karakterini canlandırdı.

Sevda Erginci, burada Saruhan Hünel, Ece Uslu, Mesut Akusta, Şerif Sezer, Mert Yazıcıoğlu, Özlem Conker, Bülent Polat ile beraber oynadı.

2015'te Muğla'nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senaryosu Onur Ünlü tarafından yazılan ve Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ve Türkan Şoray'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu "Uzaklarda Arama" filminde de oynayan Sevda Erginci, Tanem Sivar, Fırat Tanış, Kaan Urgancıoğlu, Doğa Konakoğlu, Eşref Kolçak, Ekin Türkmen, Pınar Göktaş, Suna Selen, Elif Atakan, Mehtap Bayri, Sercan Badur gibi oyuncularla birlikte oynama fırsatı elde etti.

SEVDA ERGİNCİ'NİN ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

2013 – 2014 – Karagül (Ayşe) (TV Dizisi)

2015 – Uzaklarda Arama (sinema)

2012 – Koyu Kırmızı (Ayşe) (TV Dizisi)

2012 – Veda (Lamia) (TV Dizisi)

  • Yılmaz Kunt kimdir
  • Yılmaz Kunt kaç yaşında
  • Yılmaz Kunt aslen nereli
  • Yılmaz Kunt sevda erginci
  • Yılmaz Kunt oynadığı diziler
  • Yılmaz Kunt sevgilisi
  • sevda erginci
Tüm Magazin haberleri için tıklayın