Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Damla Uğurtürk kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Erdoğan Damla Uğurtürk yaş farkı kaçtır?

Yılmaz Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Etiler'de birlikte görüntülendiği genç kadının spor spikeri Damla Uğurtürk olduğu ortaya çıktı. 5 ay önce Beşiktaş'ın ödül gecesinde birlikte sunuculuk yapan ikili bir süredir birliktelik yaşıyor. Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Damla Uğurtürk kimdir? Damla Uğurtürk kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Damla Uğurtürk kimdir, kaç yaşında" Yılmaz Erdoğan Damla Uğurtürk yaş farkı kaçtır"

Yılmaz Erdoğan geçen cuma günü Etiler'de genç bir kadınla görüntülenmiş, panikleyen ikili birbirinden uzaklaşırken, Erdoğan soru soran muhabiri "Tamam kaybol" diyerek terslemişti. Ünlü oyuncunun yanındaki maskeli genç kadının spor spikeri Damla Uğurtürk olduğu ve ikilinin bir süredir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Bu haberlerin ardından Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Damla Uğurtürk kimdir? Damla Uğurtürk kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

YILMAZ ERDOĞAN'IN SEVGİLİSİ DAMLA UĞURTÜRK KİMDİR?

Yılmaz Erdoğan ile Damla Uğurtürk arasında 19 yaş fark var. 1986, Ankara doğumlu Uğurtürk, Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. NTV, TGRT, Kanal B ve TRT'de muhabir ve spiker görevlerinde çalışan Uğurtürk, aynı zamanda LÖSEV gönüllüsü.

YILMAZ ERDOĞAN KİMDİR?

Yılmaz Erdoğan, 4 Kasım 1967 yılında Hakkari’de dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulu bitirdikden sonra Ankara Aydınlıkevler Lisesi’nde eğitimine devam etti. Liseden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’ni kazandı. İstanbul Kocamustafapaşa’da arkadaşlarıyla birlikte yaşamaya başladı. İTÜ’deki eğitimini yarıda bırakarak Ferhan Şensoy’un Nöbetçi Tiyatro kadrosuna katıldı. Ardından Levent Kırca´nın ‘Olacak O Kadar’ isimli tv programında başyazar olarak çalıştı. TRT´de yayınlanan ‘Umut Taksi’ ismindeki dizinin yazarıdır. Ayrıca bu dizide rol almıştır.

Bir Demet Tiyatro adlı dizideki Mükremin Çıtır karakteri ile geniş kitlelerce tanınmaya başlamış, aynı zamanda bu dizinin senaristliğini de yapmıştır. 1994 yılında Necati Akpınar ile birlikte Beşiktaş Kültür Merkezi’ni kurdu.

Burada ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk', ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?', ‘Cebimde Kelimeler', ‘Otogargara', ‘Bana Bir Şeyhler Oluyor' gibi oyunları kaleme aldı. Ardından Demet Akbağ ile başrol olarak oynadığı ‘Bir Demet Tiyatro' adlı oyunu yazdı.

2001 yılında hem yazıp oynadığı hem de yönettiği Vizontele isimli ilk uzun metraj filmini çekti.

Sadri Alışık Ödülleri en iyi erkek oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri en iyi komedi dizisi, AACTA en iyi yardımcı erkek oyuncu, Afife Tiyatro Ödülleri Cevat Fehmi Başkurt özel ödülü sahibidir.

Yılmaz Erdoğan, 1991’de Sanem Oktar ile evlenmiş ve 1998’de ayrılmıştır. Bu evlilikten Berfin isimli bir kızı bulunmaktadır. Yılmaz ikinci evliliğini 2006 yılında Belçim Bilgin ile yapmış 2018 yılında boşanmıştır. Erdoğan’ın bu evlilikten ise Rodin isimli bir oğlu bulunuyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın