Yıldız Tilbe'yi geri çeviren Tarkan kızının davetini kabul etti

Yıldız Tilbe'nin pandemi döneminde maddi zorluk çeken müzisyenler için katıldığı akıma davet ettiği Tarkan, teklifi geri çevirmesi ile gündeme gelirken sosyal medya hesabından kızıyla yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Kızıyla oyun oynadığı bir kareyi paylaşan Tarkan, '5 çayına davet edildim yine' ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe'yi geri çeviren Tarkan kızının davetini kabul etti

Son dönemde sosyal medyayı daha da aktif olarak kullanmaya başlayan Tarkan, kızıyla oyun oynadığı anları takipçileri ile paylaştı. Tarkan, paylaşımına '5 çayına davet edildim yine :):)' notunu düşerken akıllara Yıldız Tilbe olayı geldi.

Yıldız Tilbe, pandemi döneminde zorluk yaşayan müzisyenler için başlatılan akıma dahil olarak Tarkan'a 'Kış Güneşi' adlı şarkı ile meydan okumuştu.

Tarkan da Tilbe'yi 'Yıldız'ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge'ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver' sözleri ile geri çevirdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın