Yıldız Tilbe, Lerzan Mutlu'nun programına katıldı sözleri olay oldu! 'Kadınlar doğru erkeği bulamıyor, görücü usulü en güzeli'

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Lerzan Mutlu'nun programına konuk oldu. Gençliğinde yaşadıklarından bahsederken evlilik hakkında yaptığı açıklamalar ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Tilbe, 'Görücü usulü evlenmek en güzeli' diyerek sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yıldız Tilbe, Lerzan Mutlu'nun programına katıldı sözleri olay oldu! 'Kadınlar doğru erkeği bulamıyor, görücü usulü en güzeli'

Lerzan Mutlu'nun sunuculuğunu üstlendiği UçanKuş TV'de ekrana getirilen Lerzan'la Çok Mutlu programına Yıldız Tilbe konuk oldu. Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe gençliğinde babasıyla yaşadıklarını anlatırken evlilik hakkında ne düşündüğünü de açıkladı.

'BENİ REZİL EDİYOR'

Babasıyla yaşadığı sorunlardan bahseden Yıldız Tilbe, 'Kendimi bildim bileli hep şarkı söyledim. Rahmetli babam, inancından dolayı kızardı. Babam, saçımdan tutar düğünlerden eve getirirdi. Bir yürürdüm, bütün Gültepe, Mersinpınar kahveleri dışarı çıkardı. Babam da kahvenin içinde olurdu. Ardından dışarı çıkıp ben önde, o arkada kovalardı. Hemen kendimi odama kilitlerdim. Annem 'Ne olmuş' der, babamsa 'Bu beni rezil ediyor' derdi. Güzeldim, fıstık gibiydim. Ben hayatta hiçbir şeyi doya doya yapmadım, şarkı söylemek hariç. Fakat babam çok iyi bir insandı.' dedi.

Evlilik hakkında düşüncelerinden bahseden Tilbe, 'Kadınların kendi düşüncesiyle seçtiği erkek genelde doğru olmuyor. Görücü usulü evlenmek en güzeli' dedi. Aşkın tanımını yapan Tilbe, 'Aşk, 'o mutlu olsun' diye ondan vazgeçebilme gücüdür. Ama kimse öyle değil ki... Bir insanla bakışıyorsun sonra kendini, senin sahibin sanıyor. Bir kere birlikte oluyorsun, tamamen ona aitsin sanıyor. Oysa öyle bir şey yok ki... Sevmek, vazgeçebilmektir. Sevmek, asmak, kesmek, vurmak, kırmak değildir. Sevmek rahmani bir şeydir.' ifadelerini kullanırken sosyal medyada tepkileri üzerine çekti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın