Yiğit Kirazcı ile ayrılan Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz konuştu: Kötü biten ilişkim olmadı

Kendisi gibi oyuncu olan Yiğit kirazcı ile kısa bir süre önce ilişkisini noktalayan Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Pınar Deniz, 'Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii.' dedi.

Yiğit Kirazcı ile ayrılan Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz konuştu: Kötü biten ilişkim olmadı

Kanal D'de ekrana getirilen Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteri ile adından söz ettiren Pınar Deniz, L'officiel dergisine kapak oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım karakterine hayat vermiş olan Yiğit kirazcı ile ilişkisini noktalayan Pınar Deniz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Biten ilişkileri hakkında konuşan Pınar Deniz, şunları söyledi: "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın