Yeşilçam'ı kasıp kavurdu! Bir dönemi güzelliğiyle sallayan Gülşen Bubikoğlu bakın hangi ünlü ismin akrabası çıktı

Türk sinemasına damga vuran isimlerden Gülşen Bubikoğlu hakkındaki gerçek duyanları şaşkına çevirdi. Güzelliğiyle Yeşilçam'ı kasım kavuran, dönemin ses getiren filmlerinde boy gösteren başarılı oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Yeşilçam'ın ismi Gülşen Bubikoğlu hakkındaki bilgiler araştırılırken öyle bir isimle akraba olduğu ortaya çıktı ki duyanlar inanamadı. İşte o isim ve başarılı oyuncunun bilinmeyenleri…

Yeşilçam'ı kasıp kavurdu! Bir dönemi güzelliğiyle sallayan Gülşen Bubikoğlu bakın hangi ünlü ismin akrabası çıktı

Yeşilçam'ın en güzel oyuncuları arasında yer alan Gülşen Bubikoğlu dönem dönem Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla yine adından söz ettiriyor.

Bubikoğlu, Türk sinemasında Cüneyt Arkın, Tarık Akan gibi usta isimlerle başrolde yer aldığı birçok projede güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla öne çıkmayı başardı.

Filmleriyle bir dönemi kasıp kavuran başarılı isim hakkındaki bilgiler genç kuşak tarafından merak edilirken şaşkına çeviren gerçekler de ortaya çıktı. Gülşen Bubikoğlu'nun Türk sanatının usta ismi merhum sanatçı Adnan Şenses'in yeğeni olduğu öğrenildi.

İşte Gülşen Bubikoğlu'nun bilinmeyenleri...

Gülşen Bubikoğlu, 5 Aralık 1954 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Fatih Kız Lisesi'nde tamamladıktan sonra LCC kursunu bitirdi.

1973 yılında düzenlenen geleneksel Ses Dergisi artist yarışmasına katılan Gülşen Bubikoğlu, ilk elemelerden itibaren dikkatleri üzerine çekerken ve yarışmanın favorisi oldu. Güzel oyuncu, Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Yaban filmi ile Yeşilçam dünyasına merhaba dedi.

1974 yılında yapımcısı Türker İnanoğlu ile dünya evine giren Gülşen Bubikoğlu, 1977 yılında Zeynep İnanoğlu'nu dünyaya getirdi.

Gülşen Bubikoğlu rol aldığ filmlerde gösterdiği başarılı performansla hem seyircinin büyük beğenisini kazandı hem de Türk sinemasının unutulmazları arasına girdi.

Gülşen Bubikoğlu, uluslararası projeler içinde yer aldı. Baş Belası, Üçkağıtçılar ve Mücevher Hırsızları gibi filmlerde İtalyanlar ile birlikte çalıştı

Türk sinemasının yıldızları arasında yer alan yetenekli oyuncu, Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde Türkiye'yi temsil etti.

1981'in en çok sesgetiren filmlerinden Gırgıriye'de canlandırdığı Gülliye karakteri ile izleyiciler tarafından dikkatleri üzerine çekti. Serinin devam filmleri; Gırgıriyede Şenlik Var, Gırgıriyede Cümbüş Var ve Gırgıriyede Büyük Seçim ise unutulmazlar filmler arasına girdi.

Bubikoğlu'nun ses getiren diğer filmleri de şu şekilde:

Yaban, Bitirimler Sosyetede, Mahçup Delikanlı, Yüz Lira ile Evlenilmez, Reisin Kızı, Ayrı Dünyalar , Yaz Bekarı , 1975 Şafakta Buluşalım, Üç Kağıtçılar, Ah Nerede, Evcilik Oyunu, 1976 Kader Bağlayınca, Sıralardaki Heyecan, Ne Umduk Ne Bulduk , Baş Belası, Ah Bu Gençlik Cemile 1977 Ölmeyen Şarkı , Bizim Kız, 1978 İşte Bizim Hikayemiz, Vahşi Gelin

Tüm Magazin haberleri için tıklayın