Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız'ın spor tarzına beğeni yağdı!

Yemin dizisinde canlandırdığı Reyhan karakteri ile yıldızı parlayan Özge Yağız'ın spor tarzını konuşturduğu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Hayranlarından beğeni yağan paylaşımına güzel oyuncunun sevgilisi Gökberk Demirci de kayıtsız kalamadı.

Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız'ın spor tarzına beğeni yağdı!

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de canlandırdığı Reyhan karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Özge Yağız son dönemin popüler isimlerinden. Yemin dizisinde sevgilisi Emir'i canlandıran Gökberk Demirci ile gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan ve ilişkilerinde evlilik kararı alan Özge Yağız, spor tarzını yansıttığı sosyal medya paylaşımıyla hayranlarından tam not aldı.

Doğal güzelliği ile Türk sinemasının usta oyuncusu Türkan Şoray'a benzetilen Özge Yağız son olarak Sol Yanım dizisinde Serra karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştı. Reytinglerde yeterli ilgiyi göremeyen dizinin final yapmasıyla Özge Yağız hayranları büyük üzüntü yaşamıştı. Şimdilerde herhangi bir projede adı anılmayan genç oyuncu hayranlarıyla sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla etkileşimini sürdürmeye devam ediyor.

Instagram hesabında 1 milyon 900 bin takipçisi bulunan ünlü isim son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Doğanın içinden verdiği pozda spor tarzını konuşturan ve doğal halini yansıtan 24 yaşındaki oyuncunun paylaşımı hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan Özge Yağız'ın pozuna sevgilisi Gökberk Demirci'de kayıtsız kalamadı. Sevgilisinin paylaşımlarına adeta klasikleştirdiği sonsuzluk işareti ile karşılık veren ünlü oyuncunun bu paylaşımı çiftin hayranlarını mest etti.

Öte yandan Gökberk Demirci sevgilisi Özge Yağız ile şu fotoğraflarını paylaşmış aşklarının doludizgin devam ettiğini gözler önüne sermişti.

Meryem Uzerli'den kızlarıyla günaydın pozu! Lily Koi'nin yüzünü gösterdi

Tüm Magazin haberleri için tıklayın