Yemin dizisinin Reyhan'ı Özge Yağız veda ediyor! Gökberk Demirci'nin yeni partneri belli oldu

Kanal 7'nin fenomen dizisi Yemin'in yeni sezonuyla ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Özge Yağız'ın hayat verdiği Reyhan karakteri Elif Özkul'un canlandıracağı iddia edilmişti. Ancak İlayda Altuntaş'ın Reyhan'a hayat vereceği öğrenildi.

Yemin dizisinin Reyhan'ı Özge Yağız veda ediyor! Gökberk Demirci'nin yeni partneri belli oldu

Kanal7'nin aldığı reytinglerle birçok dev bütçeli diziden daha çok izlenen günlük dizisi Yemin sete çıktı. Karamel Yapım imzalı dizinin başrol oyuncusu Özge Yağız'la pandemi nedeniyle erken yapılan sezon finalinde yollar ayrılmıştı. Yağız'ın yerine başrolü kimin alacağı merak konusuydu.

ÖZGE YAĞIZ'IN YERİNE KİM GELİYOR?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Reyhan rolü yüzlerce genç yetenek arasından İlayda Altuntaş'ın oldu. Altuntaş, yepyeni bir karakterle diziye dahil oldu. Öte yandan Yemin'in yeni bölümlerinin yeni bir değişiklik olmazsa eylül ayının 2. haftası ekrana gelmesi planlanıyor.

İLAYDA ALTUNTAŞ KİMDİR?

Bir dönem Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde yaşayan 21 yaşındaki İlayda Altuntaş, 5 bin genç kız arasından yapılan elemelerin ardından ilk 20'ye girerek Miss Turkey 2016 yarışmasında finalist olmuştu.

Altın Emlak Ayvalık Şubesi danışmanlarından Elif Yeğin'in kızı İlayda Altuntaş, güzelliği, eğitimi ve donanımı ile Miss Turkey 2016 yarışması finalistlerinden biri oldu. 5 bin genç kız arasında ilk 20'ye girerek finalist olan Altuntaş, 14 numarayla yarışmada boy gösterdi.

Saint Michel Fransız Lisesi'nden mezun olan, Kanada'dan da aldığı lise diploması ile çift lise mezunu olan İlayda Altuntaş, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği hazırlık sınıfı öğrencisi. 21 yaşında olan İlayda Altuntaş, güzelliği kadar yüzme, bisiklet ve piyanodaki yeteneği ile de dikkat çekiyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın