Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşındadır? Yavuz Seçkin aslen nereli, evli mi?

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı program bu akşam yine izleyicisini ekrana kilitleyecek. Bu haftaki konuklar arasında ünlü oyuncu Yavuz Seçkin de yer alıyor. Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşındadır? Yavuz Seçkin aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Yavuz Seçkin'e dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik..

Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşındadır" Yavuz Seçkin aslen nereli, evli mi"

İbo Show'un bu haftaki konukları arasında yer alan ünlü isimlerden biri de Yavuz Seçkin oldu. Yavuz Seçkin kimdir, kaç yaşındadır? Yavuz Seçkin aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Yavuz Seçkin 2 Ocak 1969 İstanbul'da doğdu. Şişli Motor Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başladı. İşte hakkında tüm merak edilenler..

YAVUZ SEÇKİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Yavuz Seçkin, 2 Ocak 1969 İstanbul'da doğdu. Şişli Motor Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başladı.

Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı. Radyo Klas'tan ayrılma kararı aldı ve daha sonra Süper FM'de program yapmaya başladı.

Bir Sinan Çetin projesi olan "Avrupa Yakası" ile televizyon dünyasına adım attı.

Eylül 2008 yılında TV 8 kanalında medyatik ünlülerimizin tiplemelerinin yer aldığı, aralara da kendi halk tiplemelerimizin serpiştirildiği bir medya komedisi "Co-medya" adlı komedi programını yaptı.

Yavuz Seçkin'in ilk eşi olan Havva Tavukçu'dan, Oğuzhan ve Zeynep adında iki çocuğu var.

Yavuz Seçkin, ikinci evliliğini bale öğretmeni ve balerin Dicle Güler ile 12 haziran 2010 tarihinde yaptı.

Ziynet Sali kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir? Ziynet Sali'nin eşi Erkan Erzurumlu kim?

Bilal Sonses kimdir, kaç yaşındadır? Bilal Sonses aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler!

Fettah Can kimdir, kaç yaşında, aslen nerelidir? Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu kim?

  • Yavuz Seçkin kimdir
  • Yavuz Seçkin kaç yaşında
  • Yavuz Seçkin aslen nereli
  • Yavuz Seçkin evli mi
  • Yavuz Seçkin eşi kim
  • Yavuz Seçkin dizileri
  • avrupa yakası Yavuz Seçkin
Tüm Magazin haberleri için tıklayın