Yaşar Alptekin'in ölen eşi Nilgün Altınyay kim? Yaşar Alptekin kimdir, aslen nerelidir?

Eşinin ölümünden sonra maneviyata yönelen Yaşar Alptekin bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Yaşar Alptekin kimdir, aslen nerelidir? Yaşar Alptekin'in ölen eşi Nilgün Altınyay kim? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. Yaşar Alptekin, 10 Mart 1964 tarihinde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde doğmuştur. Annesinin adı Aynur Alptekin, ağabeyi Ajlan Alptekin'dir. İşte hakkında merak edilenler...

Yaşar Alptekin'in ölen eşi Nilgün Altınyay kim" Yaşar Alptekin kimdir, aslen nerelidir"

Herşeyi bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Yaşar Alptekin kimdir, aslen nerelidir? Yaşar Alptekin'in ölen eşi Nilgün Altınyay kim? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı. Yaşar Alptekin, (d. 10 Mart 1962; Şarköy, Tekirdağ), Türk manken, dansçı ve oyuncu. Alptekin erken yaşlarda mankenliğe başladı; sonra oyunculuğa başlayarak dizilerde, sinema filmlerinde oynadığı rollerle hemen fark edildi.

YAŞAR ALPTEKİN KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

Yaşar Alptekin, (d. 10 Mart 1962; Şarköy, Tekirdağ), Türk manken, dansçı ve oyuncu.Alptekin erken yaşlarda mankenliğe başladı; sonra oyunculuğa başlayarak dizilerde, sinema filmlerinde oynadığı rollerle hemen fark edildi; özellikle Lambada (Gençlik Ateşi) filmiyle hem oyuncu hem dansçı kimliğiyle ön plana çıktı. Bazı özel TV kanallarında çeşitli tanıtım filmlerinde yer aldı.

Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara da giden Alptekin, Düzceli Mehmet isimli bir tiyatro oyununda yer almıştır.

İlk evliliğinden 1 kızı bulunan Yaşar Alptekin, kızının annesi Nilgün Altınyay ile ikinci kez nikah masasına oturdu.

NİLGÜN ALTINYAY KİMDİR?

Modacı Nilgün Altınyay, 1956 tarihinde dünyaya geldi. O dönem aralarındaki 8 yaş farkı nedeniyle eleştirilen Nilgün Altınyay, verdiği bir röportajda "Yaş farkı çok önemli değil, evlilikte önemli olan aşktır" açıklamasında bulunmuştu. Yaşar Alptekin'den önce 1973 yılında müteahhit Yavuz Altınyay'la ile evlenen Nilgün Altınyay, 16 yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı.

1991 yılında Yaşar Alptekin ile nikah masasına oturan Nilgün Altınyay'ın ikinci evliliği ise 1995 yılında sona erdi. 4 yıl evli kalan ikilinin Ayris Alptekin isminde bir kızı var. İlk eşinin soyadını taşımayı sürdüren Nilgün Altınyay, boşanma nedenini "Eşim çalışmama karşıydı ama ben kararlıydım. Boşandık." Sözleriyle dile getirmişti. Nilgün Altınyay, 22 yıl sonra Yaşar Alptekin ile yeniden evlendi.

  • Yaşar Alptekin kimdir
  • Yaşar Alptekin nereli
  • Yaşar Alptekin kaç yaşında
  • Yaşar Alptekin ölen eşi
  • Nilgün Altınyay kimdir
Tüm Magazin haberleri için tıklayın