Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den esprili paylaşım: Spoiler çıkardığınız günden beri iyi değilim

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece esprili paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Daha önce Yasak Elma'nın senaryosunu yanlışlıkla ifşa ederek magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü oyuncu, yeni paylaşımında tedbiri elden bırakmadı. Ece'nin 'Spoiler çıkardığınız günden beri iyi değilim' notuyla takipçilerine sunduğu Instagram paylaşımları hayranlarını güldürdü.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den esprili paylaşım: Spoiler çıkardığınız günden beri iyi değilim

Fox TV'nin pazartesi akşamları seyirciyi ekrana bağlayan iddialı dizisi Yasak Elma'nın sevilen oyuncusu Eda Ece esprili paylaşımı ile hayranlarını güldürmeyi başardı. Daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımıyla yanlışlıkla Yasak Elma'nın senaryosunu ifşa eden ünlü Eda Ece bu kez tedbiri elden bırakmadı. Ece'nin "Spoiler çıkardığınız günden beri iyi değilim" notuyla yaptığı yeni paylaşımı hayranlarını güldürdü.

Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay ile başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabından 4 buçuk milyon takipçiye sahip başarılı oyuncu, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerimizden. Takipçileriyle iletişim halinde olmayı seven ünlü isim, son paylaşımıyla yine çok konuşuldu.

'SPOILER ÇIKARDIĞINIZ GÜNDEN BERİ İYİ DEĞİLİM'

Eda Ece, Instagram hesabından hayranlarına setten yeni karelerini sundu. Ünlü oyuncunun senaryo okurken verdiği pozlarında senaryonun yazılı olduğu kitapçığı kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Bu kez tedbiri elden bırakmadığı gözlenen Eda Ece paylaşımına "Senaryonun aynadan yansımasını alıp, ters çevirip, zoomlayıp, spoiler çıkardığınız günden beri iyi değilim." notunu düştü.

Güzel oyuncunun esprili spoiler paylaşımı hayranlarını tebessüm ettirdi.

YASAK ELMA'NIN SENARYOSUNU YANLIŞLIKLA PAYLAŞMIŞTI

30 yaşındaki ünlü oyuncu, daha önce yine bir Instagram paylaşımında yanlışlıkla Yasak Elma'nın senaryosunu ifşa etmişti.

Hayranlarının sıkı takibindeki Eda Ece, Instagram story'sinden yaptığı bir paylaşımda Yasak Elma'nın senaryosunun bir sayfasının yer aldığı fotoğrafını paylaşarak istemeden de olsa dizideki önemli bir olayı açık etmişti. Dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmayan paylaşımdaki senaryonun sayfasını büyüten hayranları, Erdal Özyağcılar'ın canlandırdığı Hasan Ali Kuyucu karakteri ile Nesrin Cavadzade'nin hayat verdiği Şahika'nın evleneceğini ortaya çıkarmıştı.

Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı! 'Hastanede gözetim altındayım'

Zeynep Bastık'tan samimi açıklama! 'İstanbul, kurtlar sofrası dediler'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın