Yasak Elma sete ara verdi, Eda Ece'den şaşkına çeviren karantina açıklaması geldi!

Türkiye'de hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle bakanlık 'gerekmedikçe evde kalın' mesajı verdi. Çağrıya uyan ünlülerde evlerine kapandı. O isimlerden biri de Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece oldu. Ece, önceki gün sosyal medya hesabından hayranlarıyla buluştu.

Yasak Elma sete ara verdi, Eda Ece'den şaşkına çeviren karantina açıklaması geldi!

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncuları, koronavirüs sebebiyle sette kalabalık ortamda çalıştıklarını dile getirerek isyan etmişti. Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin "Setleri durdurun" çağrısı sonuç vermiş, ekip geçen günlerde sete ara vermişti.

HAYRANLARIYLA CANLI YAYINDA BULUŞTU

Günlerini evde geçiren Eda Ece, önceki gün Instagram hesabından canlı yayın açtı. Pek çok meslektaşının aksine evde keyfinin yerinde olduğunu dile getiren Ece, "Ben zaten setten eve evden sete giden bir insanım. Partilerde olmayı sevmem, karantina bana bu yüzden zor geçmiyor" karantinada olmayı sevdiğini belirtti.

Ayrıca oyuncu, kendi komedi dizisini çekmek istediğini, Gupse Özay'dan bu konuda destek aldığını belirtti.

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show Tv' de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başladı. 2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. TRT 1' da yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur. 2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV' de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kodar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı.

YER ALDIĞI PROJELER

2013 Kızım İçin Tuğba Başrol

2015 Kocan Kadar Konuş Ceren Yardımcı Oyuncu

2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş Ceren Yardımcı Oyuncu

2016 Görümce Deniz Başrol

2017 Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul Günçiçek Hatun Başrol

2017 Yol Arkadaşım Aysun Yardımcı Oyuncu

2018 Deliha 2 BaşrolTelevizyonYıl Başlık Rolü Notlar

2003 Hayat Bilgisi Sude Konuk Oyuncu

2010 Bez Bebek Kötü Prenses Konuk Oyuncu

2011 Pis Yedili Günçiçek Başrol

2014 Beni Böyle Sev Zeyno Yardımcı Oyuncu

2015 İlişki Durumu: Karışık Elif Başrol

2018- Yasak Elma Yıldız Yılmaz Argun Bașrol

Tüm Magazin haberleri için tıklayın