Yasak Elma oyuncuları tatilde! Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'den samimi pozlar

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinin final yapmasının ardından oyuncular soluğu Ege'de aldı. Nesrin Cavadzade'nin çekimler esnasında yönetmenin Eda Ece ile konuşmasından dolayı setin uzamasına sinirlenmiş ve sorun çıkarmıştı. İkilinin arasının bozulduğu iddia edilirken tatilden kareler geldi. Eda Ece, eski rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile samimi pozlarını paylaştı.

Yasak Elma oyuncuları tatilde! Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'den samimi pozlar

Uzun yıllardır Fox TV ekranlarında olan Yasak Elma dizisi sezon finali yaparak yayın hayatına ara verdi. Sette yaşanan koronavirüs salgını ve yoğun iş temposu nedeniyle yorulan oyuncular soluğu Ege'de aldı.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Gülenay Kalkan ve Melisa Doğu'yla tatilde bir araya gelerek tekne tatiline çıktı. Eda Ece, teknede poz verdikleri anları Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ece, paylaşımında 'Yasak Elma 4. Sezon biter kızlar tatile çıkar! 'Sex and the City'nin 7. Sezonu için buradayız' ifadelerini kullandı.

Yönetmen ile yaşadığı sorun nedeniyle Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, diziden ayrılmasının ardından bir araya geldiği eski rol arkadaşları ile paylaşım yapmayı ihmal etmedi. İlk olarak 'beşinci sezonda olmayışımı kutladık' paylaşımında bulunan Cavadzade daha sonra Ece'ye sarılıp kendi dudağına ruj sürdüğü fotoğrafı paylaşarak, 'Bir ruj markası çıkarıyoruz' notunu düştü.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın