Yasak Elma Doğan öldü mü? Murat Aygen Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu?

Geniş oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu ile ekranlardaki yayın hayatına başarılı şekilde devam eden Yasak Elma pazartesi günleri sevenleriyle buluşuyor. Yasak Elma'nın son fragmanında tartışan Ekin ve Doğan'ın kavgası kanla bitiyor. Kafasını merdivene çarpan Doğan ile ilgili izleyicilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Peki, Yasak Elma Doğan diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma Doğan öldü mü" Murat Aygen Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu"

Pazartesi aksamalarının sevilen dizisi Yasak Elma son fragmanı ile damgasını vurdu. Entrikalarıyla izleyicileri heyecanla ekran başına kilitleyen Yasak Elma'nın son fragmanında Ekin ve Doğan kavga ediyor. Kafasını merdivene çarpan Doğan yere yığılınca akıllara "Yasak Elma Doğan ölüyor mu?" sorusunu getirdi. Peki, Murat Aygen diziden ayrılıyor mu?

YASAK ELMA DOĞAN ÖLÜYOR MU?

Yasak Elma dizisinde izleyicilerin sevdiği karakterlerden Doğan son bölüm fragmanında Ekin ile tartışmaya giriyor. Tartışma sırasında fiziksel kavganın başlamasıyla birlikte Ekin'den yumruk yiyen kafasını merdivene vuruyor ve yere yığılıyor. Yasak Elma doğan öldü mü sorularının akıllara gelmesiyle birlikte bu akşam Doğan'ın akıbeti belli olacak.

Ancak gazeteci Birsen Altuntaş Yasak Elma'da Murat Aygen tarafından canlandırılan Doğan karakterinin ölmeyeceğini söyledi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Doğan, diziden ayrılmıyor. Karakter, sağlam bir intikam planıyla devam edecek.

  • yasak elma
  • yasak elma doğan
  • murat aygen
  • ölüyor mu
  • ayrılıyor mu
Tüm Magazin haberleri için tıklayın