Yaprak dökümü yaşandı! İki oyuncu birden Çukur'a veda etti

Show TV'nin sevilen yapımları arasında yerini alan başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin rol aldığı Çukur dizisi 19 Nisan pazartesi akşamı 125. bölümü ile ekrana getirildi. Finale az bir zaman kalan Kulkan Erdenet ve Akın Koçavalı'nın eşi Yasmin öldürüldü. Çukur'un resmi sosyal medya hesabından oyunculara veda edildi.

Yaprak dökümü yaşandı! İki oyuncu birden Çukur'a veda etti

Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Çukur dizisi 19 Nisan pazartesi akşamı 125. Bölümü ile izleyenlerin beğenisine sunuldu. Mayıs ayında ekran macerasını noktalayacak olan Çukur dizisinde yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor.

Çukur'un 124. son bölümünde Celasun'a hayat veren Kubilay Aka ve Ece Yaşar veda ederken ardından iki isim daha fenomen diziye veda etti. Kulkan Erdenet'i canlandıran Genco Özak ile Akın'ın eşi Yasmin rolündeki Gamze Doğanoğlu da ayrıldı.

Çukur'da amca Cumali, Karaca'yı elleriyle boğarak öldürdüğüne şahit olan Yasmin'in de sonu amcanın elinden oldu. Amca, Yasmin'nin kullandığı ilaçları zehirle değiştirerek sonunu hazırladı. Akın, eşi Yasemin'in cansız bedenini yatakta yatarken bulur.

Yamaç ve Efsun'un peşine düştüğü Kulkan bir çatıya çıkarak kendini kurtarmak ister. Ancak işler Kulkan'ın beklediği gibi gitmez. Amca Cumali'nin adamı Kulkan'ı çatının tepesinden atar. Kulkan, Efsun'un ayaklarının önüne düştü. Bu şekilde Genco Özak da Çukur'a veda etmiş oldu.

Çukur dizisinin sosyal medya hesabından, 'Yanlış insanlara bulaştın, yanlış kişilerle iş birliği yaptın. Diğer tarafta tüm Erdenetler'e selam söyle. Elveda Kulkan. Teşekkürler Genco Özak' sözleri ile veda paylaşımı yapıldı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın