Yaprak dökümü başladı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ebru'su Dilşad Şimşek kadrodan ayrılıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosundan sağlık sorunları nedeni ile ayrılan Sabina Toziya'nın ardından yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Hızır Çakırbeyli'yi tuzağına düşürmeye çalışan Ebru onu öldürmek için hizmetinde olduğu şebekeden izin ister. Ebru'nun gerçek amacının ortaya çıkmasına az kalmıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ebru'su Dilşad Şimşek'in diziden ayrılacağı öğrenildi.

Yaprak dökümü başladı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ebru'su Dilşad Şimşek kadrodan ayrılıyor

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ali Sürmeli ve Ozan Akbaba gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden bir isim daha ayrılıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizide ayrıca bir veda daha yaşanacak. Çevirdiği oyunlar ortaya çıkacak olan Ebru (Dilşad Şimşek) ekipten ayrılacak.

Beyin kanaması nedeniyle diziye ara vermek zorunda kalan Ali Sürmeli, sağlık durumunun düzelmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna yeniden dahil oldu.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 179. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır, yakın dostu Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken aldığı acı haberle büyük yıkım yaşadı. Herkes tarafından sevilen Hayriye Ana'nın beklenmedik vefatı Çakırbeyli ailesini yasa boğar. Cenazede zor anlar yaşayan Hızır Çakırbeyli gözyaşlarına hakim olamaz.

Büyük bir boşluğun içine giren Hızır Çakırbeyli kendisine ihanet eden Ebru'ya yaklaşmıştır. Ancak Hızır artık namlunun ucundadır. Ebru ise Hızır Çakırbeyli'yi öldürmek için hizmetinde olduğu şebekeden izin ister.

Korkmazlar, masadaki hamleleri ile Çakırbeyliler ve dostlarını köşeye sıkıştırır. Öte yandan Kimsesiz Doğan'ın geri gelmesi dengeleri altüst eder. Hamdi Korkmaz ve Yaman Korkmaz'ı adeta diken üstünde bırakan Doğan Baba, yaptığı hamlelerle Alpaslan'ın da elini kuvvetlendirir.

Kaya, Didem'e talip olur ancak aldığı olumsuz yanıtın ardından olayı gurur meselesine döndürür. Kaya, Haşmet Façalı'nın evine baskın yapar. Ama işler istediği gibi olmadı.

DİLŞAD ŞİMŞEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Dilşad Şimşek 25 Kasım 1980 yılında Norveç'te dünyaya geldi. Burada 13 yıl kaldıktan sonra İzmir'de de 14 yıl boyunca yaşayan Dilşad Şimşek İstanbul`a geldi. “London School of Public Relations” mezunu Şimşek Türkiye'ye geldiği ilk yıllarda reklamcı olarak McCann Erickson'da çalıştı. 1.5 yıl kadar BKM Prot ekibinde bulundu. Daha sonrasında 2 yıl daha devam eden oyunculuk eğitiminin ardından TV'de çalışmaya başladı. 12 Kasım 2011'de BVS Yapım'ın kurucusu ve yönetmeni Bedran Güzel ile evlendi. Bu evlilik 2017'de sonlandı. İki kız kardeşi vardır.

İlk olarak "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programında kısa bir dönem yer aldı. Daha sonra ilk TV dizisi olan "Gün Akşam Oldu" Filiz Akın ve Halil Ergül`ün küçük kızı “Türkan” karakterini canlandırdı. Sonraki sezonda “Esir Şehrin Gözyaşları” dizisinde “Komiser Elif” karakteri rolünde yer aldı. 2013-2014 döneminde ise “Esra” karakteri ile “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide rol aldı ve bunun yanı sıra birçok reklam filmlerinde de yer aldı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın