Erken bitmesi bekleniyordu, her şey değişti! Kasaba Doktoru için beklenen nihayet oluyor!

Dr. Romantic dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru kısa sürede ekranların en çok sevilen dizilerinden birisi olmayı başardı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin sezon finali tarihi izleyicilerin merak ettiği konulardan birisi olarak karşımıza çıkıyordu. 11. bölümle ara vermesi beklenen dizinin sezon finali tarihinde değişikliğe gidildi. Dizinin çekimlerinin Ağustos ayında başlaması bekleniyor.

Erken bitmesi bekleniyordu, her şey değişti! Kasaba Doktoru için beklenen nihayet oluyor!

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına bu sezon başlayan Kasaba Doktoru ilk bölümünden bu yana seyirciler tarafından çok sevildi. Başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin sezon finali tarihi belli oldu. 11. bölümde sezon finali yapması beklenen dizinin ekranlara ara verme tarihinde değişikliğe gidildi. Gelen son bilgilere göre dizi 13. bölümde yaz tatiline çıkacak.

TARİH BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

TARİH DEĞİŞTİ

11. bölümde sezon finali yapması beklenen dizinin ekranlara ara verme tarihinde değişikliğe gidildi. Gelen son bilgilere göre dizi 13. bölümde yaz tatiline çıkacak.

AĞUSTOS ÇEKİMLER BAŞLAYACAK

Öte yandan Kasaba Doktoru dizisinin çekimlerinin Ağustos ayında başlaması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Erol'un fenalaşıp hastaneye gelişi tüm dengeleri altüst eder. Hakan ameliyatı öne çekmek için hızla bir ekip kurmak zorundadır. Yalçın ise Hakan'ı yalnızlaştırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Yalçın, annesinin tedavisini öne sürerek Ömer'i kendi tarafına çekmeye çalışır. Leyla, Ömer'in annesi ile ilgili yalanını öğrenince araları açılır. Hakan yaptığı bir plan sayesinde Yalçın'ı kendi silahı ile vurur ve Mine ile arasındaki buzları eritir.

  • kasaba doktoru
  • trt 1
  • ozan akbaba
Tüm Magazin haberleri için tıklayın