İbrahim Tatlıses 12 yıl sonra yurt dışında konser verdi

Uğradığı silahlı saldırının ardından sahnelerden uzunca bir süre uzak kalan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Belarus'un başkenti Minsk'teki bir otelde sahne alarak 12 yıl sonra ilk yurt dışı konserini verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Tatlıses, sahnede 2 saat durdu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uğradığı silahlı saldırının ardından geçirdiği tedavi süreciyle birlikte 12 yıl sahnelerden uzak oldu. Tatlıses, 12 yıl sonra ilk yurt dışı konserini Belarus'un başkenti Minsk'teki bir otelde verdi.

Sahne öncesi gazeteciler ile şehirde gezintiye çıkan Tatlıses, göl kenarında mangal keyfi yaptı.

"RABBİM 'DUR' DEMEDİKÇE ŞARKILARIMI SÖYLEYECEĞİM"

Basın mensupları ile sohbet eden ünlü türkücü, "Rabbim 'dur' demedikçe ben sevenlerim için bu şarkıları söylemeye devam edeceğim. Allah bana yaptığım hataları düzeltme şansı verdi.

"ALLAH BANA YAPTIĞIM HATALARI DÜZELTME ŞANSI VERDİ"

Her gün Allah'a Dua ediyor, yaptığım hataları düzeltme şansı verdiği için dua ediyorum. Başımdan gecen bu kötü olay beni çok değiştirdi. Şimdi daha berrak görüyorum her şeyi. Daha pozitif bir insan oldum. Ailem, çocuklarım, dostlarım ve şarkılar ile yaşlanmak istiyorum" dedi.

Tatlıses, 2 saat süren programda 'Yalnızım Dostlarım', 'Bebeğim' ve 'Mavi Mavi' gibi klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın