Uyanış Büyük Selçuklu 4. bölüm fragmanı yayınlandı: Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu?

TRT 1 ekranlarının başarılı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Ekin Koç ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 12 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 3. bölümüyle izleyicileri heyecanlandırdı. Tarihi yapısı ve savaş sahneleriyle soluksuz dakikalar yaşatan dizi Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve I. Melikşah'ın hayatını ele alıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 4. bölüm fragmanı yayınlandı: Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu"

Uyanış Büyük Selçuklu 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Uyanış Büyük Selçuklu dizisi pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük beğeni toplayan dizinin başrollerinde Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Ekin Koç ve Leyla Lydia Tuğutlu yer alıyor. Senaryosu Serdar Özonalan'a ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Emre Konuk oturuyor. 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 3. BÖLÜM ÖZETİ

Uyanış Büyük Selçuklu’nun 12 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 3. bölümünde Sultan Melikşah’ın buyruğuna direnemeyen Nizamülmülk, devleti bekleyen tüm tehlikelere rağmen Sultan Melikşah ile oğlu Sencer’i gizli bir yerde buluşturmuştur.

Büyük Selçuklu Devleti’ne karşı girişilen her mücadelede Batınilerin parmağının olduğunu öğrenen Sencer‘in onlara karşı giriştiği operasyon onu zorlayacaktır. Sencer, Batınilerin Selçuklu’yu yıkıma götürebilecek planlarını deşifre etmeye çalışırken bir yandan da kalbini Turna Hatun’a açacak mıdır?

Batınilere karşı yapılacak olan mücadelenin sadece kılıçla olmayacağını bilen Nizamülmülk nasıl bir yol izleyecektir? Bu yolda hangi İslam Âlimi’nin kapısını çalacaktır?

Saraya gelişiyle dikkatleri üzerinde toplayan ve adım adım Melikşah’a yaklaşarak Terken’in hışmını üzerine çeken Elçin, ağabeyi Kılıçarslan’ı kurtarmak için nasıl bir yol izleyecektir? Elçin’in sarayda misafir edilmesi ve Melikşah ile kurduğu yakınlık, Terken’i tedirgin ederken yapacağı hamle de büyük merakla beklenecek.

Kardeşinin intikamı için peşine düştüğü Sencer’in Kınık Obası’ndan olduğu bilgisine ulaşan Yorgos, Sencer’i bulup kardeşinin intikamını alabilecek midir? Hedeflediği Kuvel Kalesi fethi için hazırlıklara başlamışken Anadolu’da patlak veren sorunlarla ilgilenmek zorunda kalan Melikşah’ın, Kuvel Kalesi’yle ilgili yeni planları ne olacaktır?

Tüm Magazin haberleri için tıklayın