Uraz Kaygılaroğlu'ndan çarpıcı sözler: Kilolu oyuncular aşık olamaz mı?

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat vermiş olan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, İbrahim Selim ile Bu Gece programının bu haftaki konuğu oldu. 'Kiloluysan başrol oyuncusunun en yakın arkadaşı olup onun yaşadığı aşka seyirci kalıyorsun. Kilolu insanlar âşık olamaz mı?' diyen Kaygılaroğlu, dikkat çekti.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan çarpıcı sözler: Kilolu oyuncular aşık olamaz mı"

Başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranılan yüzlerinden olan, birçok başarılı projede boy gösteren Uraz Kaygılaroğlu, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu.

'BİZİM AİLEDE İYİ BİR ERKEK FİGÜRÜ YOKTU'

Ailesinde yoğunlukta kadın olduğunu ve iyi bir erkek figürü görmediğini söyleyen Kaygılaroğlu, 'Bizim ailede iyi bir erkek figürü yoktu ne yazık ki, o yüzden hep kadınların arasında geçti çocukluluğum diyebilirim, halalarım, teyzelerim, babaannem, anneannem... Çocukken Tarık Akan'ın başrolde dayı olarak yer aldığı 'Sevgili Dayım' diye bir film vardı. O filmi izleyip 'vay be böyle dayı yeğen ilişkileri de olabiliyormuş' demek ki diye düşündüğümü hatırlıyorum. O zamanlar Tarık Akan'ın dayım olmasını bile istemiştim hatta.' dedi.

'BANA GERÇEKÇİ GELMİYOR'

Sektördeki fiziksel ayrımcılığa da değinen Kaygılaroğlu, şunları söyledi: 'Kilolu oyunculara ne yazık ki sektörde şans verilmiyor. Belirli bir kilonun üzerindeysen başrol oyuncusunun en yakın arkadaşı olup onun yaşadığı aşka seyirci olmak ve imrenerek bakmaktan başka bir rol düşmüyor sana. Bu bana gerçekçi gelmiyor.

'KİLOLU İNSANLAR AŞIK OLAMAZ MI?'

Hayat çeşitlilikleriyle güzel sonuçta, belirli bir kilonun üzerindeki insanlar âşık olamaz mı? Mesela bunu izleyemez miyiz biz? Mesela yurtdışında sektörün dinamiğinde böyle bir ayrımcılık yok. Ama ülkemizde ne yazık ki durum hâlâ aynı'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın