Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu da estetik harikası çıktı

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık adından söz ettiren Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun estetiksiz hali gündem oldu. Sosyal medyada yayınlan fotoğraflar ağızları açık bırakırken Talu'nun yüzüne birçok estetik yaptırdığı ortaya çıktı. Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Deren de estetik harikasıymış' yorumunu yaptı.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu da estetik harikası çıktı

Haber spikeri olarak kariyerine başlayan daha sonra oyunculuk ve şarkıcılık alanında ilerleyen Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Annesi gibi oyuncu olan Deren Talu'nun yıllar önce çekilen fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu.

Burnu başta olmak üzere yüzünden birçok estetik müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Deren Talu'nun eski hali yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları "Deren de estetik harikasıymış" yorumunu yaptı.

DEREN TALU KİMDİR?

Deren Talu, Kasım 1996 yılında ABD'de dünyaya geldi. Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini ise Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu, Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı. Annesi Defne Samyeli'nin izinden giden Deren Talu, ATV ekranında yayınlanan Akıncı dizisinde rol aldı. Talu'nun bunun yanı sıra birkaç projede de rol aldı.

İşte Deren Talu'nun eski ve yeni hali...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın